.. jaký byl tento rok a co prijde příště ....

Moderátor:Quickie
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

.. jaký byl tento rok a co prijde příště ....

Příspěvek od foki » 16.12.2009 06:05

tak uz se to pomalu blíží tak jsem zalozil toto tema .

1/ jaky byl tento rok a co prinesl a co vzal .

2/ prani do noveho roku

1/ o prazdninách se narodil syn Daníček coz byla nejvetsi udalost v rodine za cely rok . co obecne si myslim ze se pomalu lidi oklepaly z bubliny nazvane krize , dále jsem poznal plno nových lidí zde na foru . a co mi vzal ? jeden rok - jsem zase starší :oops:

2/samozrejme vsem hodne zdraví , spokojenost hlavne v rodine , uspechy v zamestnaní , a hodne kilometru bez nehody .
a aby jsme se tady zase na konci pristího roku sesli a mohli zrekapitulovat jaky ten rok byl .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: .. jaký byl tento rok a co prijde příště ....

Příspěvek od junior » 16.12.2009 10:26

výbornej nápad :wink:

takže 1: dal mi FoFo2 -špatná koupě, takže zaplať bůh mi ho zase vzal :mrgreen:
no a pak mi dal Montíka a VÁS VŠECHNY, ZA COŽ JSEM MU NESMÍRNĚ VDĚČNÝ :D
když jsi Foki u dětí tak tenhle rok dal naší Adélce(rok a kousek) první zuby, za což mu už moc vděčný nejsu, páč to bylo halda bezesnejch nocí :?

2: do příštího roku všem přeju, ať jim rostou zuby bezbolestně, aby se mohli v klidu vyspat :mrgreen: a jinak obvyklé, štěstí, zdraví, dostatek hmotných i nehmotných statků, aby se daly realizovat sny i tajná přání :D ať vám Frodíci slouží jen k radosti a prospěchu, spoustu šťastných a veselých kilometrů bez nehod a pokut, a hlavně spoustu pohodovejch srazíků, aby jsme se mohli o ty naše radosti i starosti podělit :mrgreen:

Méééééry Christmááás, a Hepy Ňů Jír :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

J-K
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J-K » 16.12.2009 15:09

Také se přidám...

1/ Rok 2009 ..na začátku sice přinesl ty nejkrásnější chvíle :D ...jenomže pak pak to přišlo a vzal mi práci, dědu a nejvíc mě mrzí že i nejlepší kamarádku...teda tu vzal trošku jiným způsobem než dědu :lol: ...ale i tak. I když všechno špatné je k něčemu dobré a vím, že rok 2010 bude rok změn a bude mnohem lepší než tenhle :D

Jo a abych nezapomněl, tak jsem poznal spoustu lidí tady od nás z fóra...třeba v Postupicích, Krásnu, i Částkovicích, na škole smyku, na srazech u Obchodních center, na Strahově, ale i jen tak na silnici či při projížďce na kole :D :D Jsem rád, že jsem vás poznal lidi...díky

2/do roku 2010 si přeju pro sebe aby byl lepší než ten předchozí a aby mi vyšlo vše co plánuju, někdo ví o čem mluvím :D
A všem ostatním také přeju štěstí, zdraví a hodně kilometrů s Fordama (nebo taky Kiama, Oplama, Audinama, Seatama, dneska koukam i Octávkou a bůh ví co tu ještě je :mrgreen: ). Bezbolestný růst zubů taky není od věci :mrgreen:

Tak se mějte všichni pěkně :D
Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther
Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 16.12.2009 18:56

1)Tak co se událo.Ono se vlastně děje každý den :-) Každý sen je nějaká velká událost pro našeho malýho Matýska.Každý den objeví,neučí se něco nového.A já jen žasnu jak tak malej človíček chápe o tolik rychleji :lol:
Pak jsem rád za to,že v práci to šlape.Práce zatím je dost a doufám,že to tak bude i v letech následujících.A pak jsem taky rád,že jsem si po celý rok užíval jízdu mondíkem.To je taky velká paráda! :D

2)Asi bych všem popřál zdraví.To nějak nikdo neřeší dokud ho má dost,ale bez něj je to hodně špatný.Tak všem pevné zdraví!Pak nějaký štěstí a trochu peněz.Ostatní přijde samo :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od r0mik » 16.12.2009 18:56

1/ tento rok mi dal mnoho. Behem zacatku roku rozebirat mou blbost (autonehoda), pak se vyhrabavat z dluhu za vrak tohoto vozu. Posleze prisla nabidka na dalsiho focuse a tak hura do noveho uveru. S zenskyma to taky stalo za prd. V praci furt krize krize, v premiich mi lita par desitek ticis - uz s nima ani nepocitam. Pak prisel dalsi focus. Suma sumarum myslim si ze tento rok me dost zocelil co se tyce vule, psychiky, a hlavne naucil me jak jezdit a ze mi nejde "jen o život". Jo a taky jsem diky okolnosti ze zacatku roku poznal nescetne mnoho clenu pri prodeji dilu.

2/ preji vsem hodne stesti a zdravi, a hlavne opatrne na silnici! :wink: A taky jistotu v praci a jeji mzdě :wink:
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T

kasi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasi » 16.12.2009 19:53

1) Tento rok začal velice slibně co se týče všeho..plno nových zkušeností nejen v práci či životě..A už to vypadalo nadějně a zas se to pokazilo :? :( to bylo ono poslední koupání na horách..pak přišlo co si zvláštního,jak to lidi nazvali,,Krize,, ze začátku to bylo fajn,ale pak se to vzalo vážně a toho sem se bál.. psal se květen lásky čas a já přišel jak o práci,ale i o druhé koupání..njn :roll: po čase sem se oklepal a opět mě dalo pár lidí chuť žít a dále bojovat,hlavně můj šéf v práci dostal rozum a výpověď stáhl.. mmjn i foki,kterému tímto ještě jednou děkuji mnohokrát 8) Abych se opět nenudil našel sem si 3 koupání,ale jak se říká do třetice všeho dobrého i zlého,tak jak je zvykem zas voda rychle utekla..Do teď sem spokojen :P šetřím vodou a práce plno,fofík šlape,jak hodinky ťuk ťuk ,tak to má být,že přátelé :mrgreen: Taky sem přišel o zuby moudrosti což velice pocituji na náladě :D

2) Přeji Všem tu mezi námi hodně zdravíčka,trpělivosti v životě a mnoho úspěchů v těchto zlých časech....Taky Šetřete vodou. Teplou koupel si dopřávejte jen občas, raději dejte přednost sprše. Při sprchování proteče odpadem přibližně 50 l vody, zatímco koupelí spotřebujete 160 l :mrgreen:
Dbejte opatrnosti jak v práci,tak na silnicích :idea:
Poslední věc,kterou si přeji,aby jsme se tu nadále setkávali a to nejen na foru,ale i na srazech :wink:

--kasi--
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia
Obrázek

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 16.12.2009 20:12

1)Uff co říci krize mi dala zabrat sebrala špičkovou práci a pozici kterou sem si vybudoval v té firmě za 4roky.Bylo mi ctí pracovat na té nejlepší ofsetové technice v Praze a dělat ty nejtěžší zakázky ze všech.Bohužel krize zničila naší přeinvestovanou společnost a já nuceně odešel jinam.Na horší stroj ,horší peníze,ale stále ještě nadprůměrné a obvyklé v této profesi,ale pracovní doba mě ubíjela a sebrala mi veškerou chuť k práci i konkureční dravost a přivodila demotivaci a více smíšených pocitů.Ty nabyly na obrátkách po výpovědi v říjnu a to mě předtím doporučoval ředitel ,že mám zůstat no 2měsíce na to nás odkopli,jak prašivé psy.Naštěstí se mi povedlo sehnat zajímavé místo, opět za méně pěněz,ale na nový stroj který je svým způsobem vyjímečný.Doufám,že krize odejde a nikdy se nevrátí a nebo až vyhraju ve Sportce první a jackpot.A ta mrcha mi nedovolila odjet ani na jeden sraz ,vždy v tom byla práce nebo peníze spožděná mzda atd.
2)Nemusel sem prodat pod cenou Fíka to mě těší.Povedlo se nám s přítelkyní na podruhé počít dítě,čekáme holčičku Karolínku a protože sem optimista věřím,že příští rok 2010 bude jen lepší a bude nás o jednoho spolujezdce víc.Všem přeju ze srdce lepší rok než ten letošní a hodně stěstí lásky zdraví a peněz a hodně bezpečných kilometrů ve Fofíkách a Mondeích :D
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

NEEO
Test driver
Test driver

Příspěvek od NEEO » 17.12.2009 07:40

Letošek byl divnej rok: :|
-sebral mi dědu i babičku
Adélka roste jak z vody a je to to největší štěstí co mě potkal
Autí šlape bez problémů-až na ten zámek u pátých dveří
Zdraví drží
Práce nic moc páč i ve státním se ted propouští a čekáme na koho to padne.
Všem přeji hlavně zdraví a práci.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ford focus 1,6i 16v ZETEC SE, Combi Trend, r.v.2002
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Žofre
Nováček
Nováček

Příspěvek od Žofre » 18.12.2009 12:01

Ahoj všem - tento rok mi sebral tátu :cry: a tím bohužel i mámu (návštěvy to nenahradí), která nemůže být sama, tak jsme ji museli umístit do Alzheimercentra ve Filipově, v nemocnici mi ještě vzali začítkem léta žlučník (bylo to dost napínavý), taky mi sebral iluze o některých lidech, bohužel i nějaké peníze (je krize a firma platí jen základ), ale zas mi dal velmi pozitivní zkušenost s mojí ženou, která byla a je velkou oporou (hlavně v těch blbejch dobách) a také mi utvrdil ve výběru opravdového kamaráda. A co bude od ledna? Snad to nebude ještě horší, ale jsem založením optimista, tak věřím, že bude líp ....
Žofre
Ford Mondeo Combi Trend 2,0 rv. 05/2013, diesel, Silver Moondust (met.)

Infinter
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Infinter » 18.12.2009 12:20

Tak já asi budu více pozitivní, ono to je pro život potřeba:

1) S přítelkyní jsme začali bydlet spolu, zatím je to takový nezvyk, tak snad se to zlepší.
2) Zjistil jsem že postgraduál je fakt o ničem (ale kde by si člověk udělal kurz potápění a měl dostatek volného času :lol: ) a začal jsem pracovat.
3) Vynikají dovolená na Elbě, s nádherným ponorem k vraku obchodní lodi 8)
4) Nový (skoro) Fofík, je to mazlík tak ťuk, ťuk..
5) Pro rodiče jsme pod stromeček zabalili labradora, to je taky mazel.
6) V práci se snažíme aby byli výplaty včas a hlavně aby na ně bylo, ale je to makačka a ne vždy se zadaří (nechápu jak si někteří lidi myslí, že když se nedaří firmě, je to nijak nepostihne a nejen že pro ně jsou prémie i v téhle době samozřejmé, ale chtěli by dostat přidáno :roll: ) možná by jim neuškodilo si tady přečíst některé komenty..
7) Konečně napadl sníh.. Kdopak by s námi jel na hory??

8) I když doba není úplně příjemná, přeji do nového roku všem, aby zůstali v dobré náladě, hodně zdraví a pohody 8)
FORD Focus kombi 1.6 74KW 2002 --> Fofík by INFINTER
Obrázek Obrázek Obrázek
Dodržuji stejný počet zanoření a vynoření!

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 18.12.2009 13:15

Většinou se to tu teda moc dobře nečte :roll: Žádná sláva. Já jsem pesimista jak sfiňa, takže na rozdíl od optimistů zažívám občas příjemné chvilky :D . Když to vezmu zpětně letos to byly místy celkem nervy, ale když se v tom začnu hnípat, tak každej rok je něco. Řídím se heslem, že vždycky může být hůř, takže když nejde o zdraví a život mým nejbližším tak je vlastně život docela pěknej. :wink:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 18.12.2009 14:08

2. ja zelam vsetkym dobrym ludom vela zdravia, stastia, dobru pracu a plaaacu :wink:

1. pre mna bol rok 2009 uspesny, podobne ako tie predchadzajuce. preto sa mi to sem aj tazko pise, ked citam, ze doba pre vela z Vas nie je lahka :?

drzim palce vsetkym, nech je rok 2010 lepsim rokom :idea:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 21.12.2009 13:44

Tak tento rok nebyl asi moc OK co čtu.

Za nás:
V práci: Zatím dobré sice žádný velký posun do + ale zároveň ani moc do -. Jen jsme přišli o pár drobných výhod.
Soukromí: Rodině se naštěstí daří dobře,už jsme si zvykli bydlet s rodiči Fofi když se rozvedla švagrová a vrátila se s dvěmi slušně řečeno neposlušnými dětmi které vše špatné přenášejí na Adélku. Takže máme po klidu a hned je co řešit.

2010: Všem přeji hodně zdraví ať vyjde vše co si přejete a hodně osobních i pracovních úspěchů. Ať vás Fordíci vždy dovezou tam i zpět.

My pokud to aspoň trochu vyjde by jsme si chtěli koupit pozemek v Postupicích a později eventuelně postavit domeček. To ale asi ne příští rok.Snad se nám bude dařit i zdravotně a finančně aby se to vše povedlo. Uvidíme jednoduché to teď zrovna není.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

Jari
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jari » 21.12.2009 18:01

Tak se taky přídám:

1/V dubnu se nám narodil druhy syn Luky-po problémech co měl po narození není vidu ani slechu-a tak to je největší štěstíčko letošního roku.

2/Přeju Všem lidičkám z fora a jejich příbuzným hlavně hodně zdravíčka--to je to jediný co si koupit nemůžem.
Ford Focus combi 1.4 16V r.v.2001
Obrázek

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 21.12.2009 23:34

hergot, když to tak poslouchám, tak čert už vem 2009 a hurá do světlých zítřků!!!
Asi všechno zlé je pro něco dobré, staří odcházejí aby udělali místo mladým, a staré práce nebyly dost dobré pro to aby jsme je navšťevovali i v roce příštím! to by bylo aby nebylo!
Hlavně vždycky je špatně jen proto, aby mohlo bejt líp!!! Tak s optimismem, úsměvem a novou silou!!! :D
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“