1) Tento rok začal velice slibně co se týče všeho..plno nových zkušeností nejen v práci či životě..A už to vypadalo nadějně a zas se to pokazilo

to bylo ono poslední koupání na horách..pak přišlo co si zvláštního,jak to lidi nazvali,,Krize,, ze začátku to bylo fajn,ale pak se to vzalo vážně a toho sem se bál.. psal se květen lásky čas a já přišel jak o práci,ale i o druhé koupání..njn

po čase sem se oklepal a opět mě dalo pár lidí chuť žít a dále bojovat,hlavně můj šéf v práci dostal rozum a výpověď stáhl.. mmjn i
foki,kterému tímto ještě jednou děkuji mnohokrát

Abych se opět nenudil našel sem si 3 koupání,ale jak se říká do třetice všeho dobrého i zlého,tak jak je zvykem zas voda rychle utekla..Do teď sem spokojen

šetřím vodou a práce plno,fofík šlape,jak hodinky ťuk ťuk ,tak to má být,že přátelé

Taky sem přišel o zuby moudrosti což velice pocituji na náladě
2) Přeji Všem tu mezi námi hodně zdravíčka,trpělivosti v životě a mnoho úspěchů v těchto zlých časech....Taky
Šetřete vodou. Teplou koupel si dopřávejte jen občas, raději dejte přednost sprše. Při sprchování proteče odpadem přibližně 50 l vody, zatímco koupelí spotřebujete 160 l
Dbejte opatrnosti jak v práci,tak na silnicích
Poslední věc,kterou si přeji,aby jsme se tu nadále setkávali a to nejen na foru,ale i na srazech
--kasi--