Co Vás v poslední době vytočilo

Moderátor:phofy
Zamčeno
Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Co Vás v poslední době vytočilo

Příspěvek od Boban » 16.04.2009 20:01

Tade prosím trochu brzdi s výrazama, není za potřebí rozdmýchávat vlnky v hrnku :idea: ničemu to nepomůže,Jináč Daryl byl v sobotu na sraze a hodně sme o všem mluvili a on potvrdí, že rozhodně né v smyslu poklepávání po ramenou, co se týče jeho reakcí tady, je to jen přínosem pro objasnění určitých věcí a jednou věcí proč sem teď daryl chodí je i nové mondeo forum :idea: :wink:
Jináč k moderátorum nemá smysl ani moc komentovat, snad jen kdyby se našel člověk který nebyl osloven po SZ nebo po smskách a měl by chuť pomoct tomuhle foru a lidem co sem chodí nic nestojí v cestě :idea: :!:
EDIT : jen doplním který nebyl osloven nově vzniklým forem :idea:

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 16.04.2009 20:11

ale proboha copoak jsem napsal neslušnýho :?: :?:

a proč je tady teď Daryl kterej fakt příjde až po nějakým průšvihu a není v obraze a Foki zase není. Vždyť ani nevěděl že Chmelko byl sesazen a ne že sám odešel tak co tady potom hájí???? svůj budoucí job, kterej mu slušně vynáší a to je celý

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 16.04.2009 20:16

Tade zeptám se jináč, proč nechcete teď diskuzi co jak udělat pro lidi a né jen s obrovským naštváním furt rejt do ho..a, chápu vaše rozhořčení, ale nechápu proč to řešit neustálým osočováním, vždyť to opravdu nikam nevede :idea: ba to ani nikomu nepomáhá což by tady na foru věci měli

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 16.04.2009 20:23

už taky odpovídáš otázkami??? :lol: :lol: :lol: to byla sranda :wink:

nezlob se ale já tohle nechápu a chci odpověď, proč je tu teď mluvčím někdo koho 2 roky nikdo neviděl a 95% lidí ani neví kdo ot je.
A ty 400 mě fakt dostali, tebe to nepobavilo? :wink:
a myslím že z tohohle už není cesta zpět, základ se udělal, tady se to rozhýbalo a začíná se něco dít pro lidi. A jestli mi skončíme za půl roku nebo za 10 let to se všechno teprve ukáže

Daryl
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daryl » 16.04.2009 20:27

tad:

:-)
==============================
Auto HI-FI Club CZ | Server housing a webhosting

martin170
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin170 » 16.04.2009 20:50

Ahojte všetci, pozerám, že kedysi skvelej partii na tomto fóre zostáva už len niekoľko dní do rozpadu.

Ale vráťme sa k téme: zistil som, že niekto (naozaj neviem kto) v téme
ST170 - Skutočný príbeh premazáva moje príspevky bez toho aby ma čo i len upozornil, že som niečo urobil v rozpore s pravidlami fóra. Tak som sa vytočil a zmazal všetky príspevky. Ešte som si aj povedal, že zrejme to tu nikoho nezaujíma, tak nech si čítajú recepty a vtipy...
A ďalšie úpravy a fotky tu už nezverejním. A je toho dosť za posledný mesiac.

martin170

P.S. Montovali sme zvody z Focusu ST170 do 1.8
Zaujímavá práca so zaujímavým výsledkom, no založím príspevok a niekto ho premaže...
Akože neplatená reklama.
Ďakujem pekne za také fórum.

P.S.2 Na nikoho sa nehnevám a ani nikomu nič nevyčítam, len som akosi tušil, že to
nejde správnou cestou. Takže všetci starí známi, nech ma pokojne oslovia. Viete, že
povozím rád každého, prípadne na požiadanie svoje auto zapožičiam.

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 16.04.2009 21:00

Martine není to jen nějaký omyl :?: :idea: proč by kdokoliv cokoliv takovýhohle mazal :idea:

KUTY

Příspěvek od KUTY » 16.04.2009 21:04

Nepoznam detaily rozporu ale moj nazor je ten, ze hlavny problem je zosuladit fokiho biznis a forum a to sa jednoducho neda. Je to uzko prepojene a tym padom sa forum nestava tym, cim by malo byt (poradit, pomoct, odporucit diely, servis...) ale skor nasmerovanim k fokiho sluzbam.
Pretoze je takmer nemozne napr. napisat, ze mam moznost pozhanat original diely za super peniaze ak foki s tymito vecami pracuje a logicky chce, aby ludia brali ND od neho. Robil by to kazdy z nas, keby sa tym zivil. Na inych forach sa ich admini snazia pomoct tym, ze napisu kde, co a ako aby clenom pomohli. Neviem si predstavit, ze foki napise ze tam a tam maju super ceny a odporuca to. Isiel by tym sam proti sebe. Niekedy je na skodu veci, ze majitel fora priamo pracuje v oblasti, ktore sa forum tyka.
Takze najvacisa vojna je medzi fokiho biznisom a focus-forum a nie medzi clenmi.

Stale hovorim to, co si myslim a nie to, co by sa pacilo inym -> nechcem nikomu lobovat.

Daryl
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daryl » 16.04.2009 21:11

kutac: proc by se nedal sesouladit business a forum ? Spise naopak. Forum bez businessu fungovat nebude.
==============================
Auto HI-FI Club CZ | Server housing a webhosting

KUTY

Příspěvek od KUTY » 16.04.2009 21:18

Daryl: ale citaj vyssie -> ak niekto chce na fore nasmerovat clenov k ponuke super kvality za super cenu, foki s tym logicky nesuhlasi a zmaze to...ale ak len niekto forum ma len ako zakladatel (vlastni auto a nic viac) tak snazi sa pomahat tym, ze odporuca tieto veci

foki by to nerobil (ani nikto z nas) pretoze by tym prisiel o zakaznikov

Bol tu spominany "Meda" s jeho ND. Ak mi dal 5L oleja za 890,-Kc a u fokiho (+postovne apod.) resp. u charouza stoji cez 1000 tak mas odpoved na moju reakciu.

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 16.04.2009 21:24

OK beru všechny tyhle věci, hodně se zaspalo s některýma věcma uznávám a věřte nám, všichni se snaží ten obrovskej deficit dohnat, pro někoho je to možná pozdě pro někoho né. Mě tady na forum šlo a jde jen o jedno pomáhat si a věřte nebo ne i já kdysi řešil s fokim něco podobného jako člen který nabízel díly, i já tehdy byl mega nasranej, ale mluvili sme o tom a došli k dohodě, rozhodně sem nezaséval zlo kolem sebe ! ale stejně mi nejde do hlavy když je to tak vše proti srsti, proč se to neřešilo už dřív a proč se kvůli tomu lidi oddělují a přetahují, však jak to potom má vypadat, přece přízpěvky sou byli a budou dobrovolný a každý může říct co by mohlo být lepší a co né.
Připadá mi že kdyby teď foki řekl že nebude nikomu nic nabízet proto že to má drahý a dovolil by tady rozjet kšefty všem jak se komu zlíbí, bylo by to pro někoho mega věc, ale vím, že když se řešilo co a jak při stanovování výhod za polatek na chod fora bylo spousta těch který se ohrazovali, že oni díly nepotřebují a bylo jich hodně :idea:

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 16.04.2009 21:24

Nazdááár sem tu 14 dní nebyl a vy se tu řnete jak žito. Jdu omrknout jak to vzniklo :wink: :wink:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

luky.fofo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luky.fofo » 16.04.2009 21:32

:roll: Připomíná mi to naše politiky!!!! Sakra členové tohoto fóra nechte toho!!! Neřešte minulost, tu stejně nezměníte, ale společně se můžeme dohodnou jak to bude dál....

Jinak hádkami se stejně nic nevyřeší :!:
Je: FF II 1.6TDCI 80kw Combi, r.v. 2005 NA PRODEJ Galerie
byl: FF Combi 1.8TDDI r.v.2000 Galerie
Obrázek
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 16.04.2009 21:36

Ještě jsem to nedojel do konce, ale už teď z toho mám blbý pocit... :?
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 16.04.2009 22:24

KUTAC píše:Daryl: ale citaj vyssie -> ak niekto chce na fore nasmerovat clenov k ponuke super kvality za super cenu, foki s tym logicky nesuhlasi a zmaze to...ale ak len niekto forum ma len ako zakladatel (vlastni auto a nic viac) tak snazi sa pomahat tym, ze odporuca tieto veci

foki by to nerobil (ani nikto z nas) pretoze by tym prisiel o zakaznikov

Bol tu spominany "Meda" s jeho ND. Ak mi dal 5L oleja za 890,-Kc a u fokiho (+postovne apod.) resp. u charouza stoji cez 1000 tak mas odpoved na moju reakciu.
to KUTAC : kdyby si platil meda reklamu tak by to nedaval tak levne jako ted . a napisu ti to same co chmelkovi - co bys delal kdyby jsi platil za provoz , snazil se neco vydelat na dilech abys to nemusel platit ze sveho a nekdo si na tvem foru prodaval vesele veci a mel reklamu zadarmo . a ty diky jeho nizkým cenam neprodal nic a jen platil .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Zamčeno

Zpět na „Pokec“