OK beru všechny tyhle věci, hodně se zaspalo s některýma věcma uznávám a věřte nám, všichni se snaží ten obrovskej deficit dohnat, pro někoho je to možná pozdě pro někoho né. Mě tady na forum šlo a jde jen o jedno pomáhat si a věřte nebo ne i já kdysi řešil s fokim něco podobného jako člen který nabízel díly, i já tehdy byl mega nasranej, ale mluvili sme o tom a došli k dohodě, rozhodně sem nezaséval zlo kolem sebe ! ale stejně mi nejde do hlavy když je to tak vše proti srsti, proč se to neřešilo už dřív a proč se kvůli tomu lidi oddělují a přetahují, však jak to potom má vypadat, přece přízpěvky sou byli a budou dobrovolný a každý může říct co by mohlo být lepší a co né.
Připadá mi že kdyby teď foki řekl že nebude nikomu nic nabízet proto že to má drahý a dovolil by tady rozjet kšefty všem jak se komu zlíbí, bylo by to pro někoho mega věc, ale vím, že když se řešilo co a jak při stanovování výhod za polatek na chod fora bylo spousta těch který se ohrazovali, že oni díly nepotřebují a bylo jich hodně