Příspěvek
od staroch » 07.07.2008 08:00
Mě vytočil jeden borec i když de facto nešlo o mě:
Přijížděl jsem na plné parkoviště a předemnou jelo ještě jedno auto, které zamířilo do polsedního volného místa. Tak jsem se chystal hodit zpátečku a hledat jinde, když jsem se stal svědkem nečekaného zvratu. Jak tam auto začalo zajíždět, skočil před něj chlap! Tak borec v autě stáhl okýnko, že zdovolením. Ale chlap že ne. Tak ten borec v autě začal couvat. Jenže chlap poodešel. Tak borec zase dal jedničku a začal parkovat. A ten tam zase skočil. Ale ne doprostřed, takže to auto by se tam vlezlo. Tak pomalu popojíždělo a nepatrně se toho chlapa dotklo. Aten začal řvát, že na to přesně čekal, hned z mobilu zavolal policajty, že do něj někdo najel autem a ohrožuje jeho život.
Fakt přijeli policajti a více věřili tomu chodci, že jo. Ten říkal, že do něj cíleně najížděl, až ho trefil, a řidič se bránil, že se ho možná jen dotknul.
chtěl jsem svědčit, ale ten řidič říkal, že si přeparkuje a ať si nedělám problémy. Policajti kroutili hlavami a smáli se když odjížděli.
Tak ten provokatér mě trochu dožral, protože to vyprovokoval a kdo to neviděl, tak si bude myslet, že ten řidič je div ne vrah.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift.
fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.