tento pondelok, 6.10. som kupil Focus II. Combi r.v. 05/2005, 1,6 TDCi 80kW, dovoz Nemecko, vyrobene v Nemecku. Auto som si skusil, ide velmi pekne, tichucko, hladucko. Pozerali ho aj moji znami, aj automechanik, vsetci odsuhlasili. V piatok som s nim bol na prepis a kratko potom mi v meste pocas jazdy zhasol motor a hadajte co ... proste nestartuje!

Otocil som klucik, rozsietila sa pristrojovka, stuklo zrejme dake rele, zhasla pristrojovka, rozsvietila - zhasla ... opakovalo sa to mozno 10x, co som zo 3x skusil otocit klucik. Potom ostala pristrojovka svietit ako bezne ked otocim polohu II. a palubak vypisal "system motor fehler" (systemova chyba motora). Premeral som vsetky poistky, vsetky rele, skusil startovcie kable aj inu baterku (to mi odporucili vo Forde) - ozaj, teraz blika cervene svetielko medzi otackomerom a rychlomerom - podla manualu imobilizer, velmi rychlo. Bol som po 2. kluc, nepomohlo. 2 dni skusame ale bezvysledne. Volal som chlapikovi, co s nim mam kupnu zmluvu a v pondelok rano ide auto na jeho naklady do Ford servisu v TT .. fakt ma zaujima co tam je za chybu. Ak mate neaky tip, budem vdacny. Stretli ste sa uz s takym dacim?
FoFo sa mi velmi paci, tento kus krasne siel, vsetko super - asi som ho prechvalil. Dufam ze ho daju vo Forde do poriadku, nerad by som sa s nim lucil ...
Vdaka za rady, Martin