ST spojler kombi
-
- Nováček
ST spojler kombi
Ahojte, ma niekto skusenosti ako namontovat "striesku" z STcka kombi na obycajny kufor? nezda sa mi ze by sa to len nalepilo na kapotu a zapojilo brzdove svetlo alebo je to tak?

- ZaQik
- Admin
Re: ST spojler kombi
jsou tam srouby ... ale pokud tam uz nejaka striska je, tak je to vymena kus za kus (zadne diry navic)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
v tom pripade su asi dva druhy striesok na mk3 ked pozeram na allegro tak jedna je bez klipov a srobov a na spodku toho kridla ma taku mriezku plastovu druhe je potom len obycajne zospodu hladke a je na nom nalepena paska

- Anduril
- Test driver
Podle me neni ten druhy na kombi, ale na hatchback.
Kombi ma spoiler prilepeny na kufrove dvere (a asi jeste 2 srouby v miste puvodniho brzdoveho svetla?), protoze samotne dvere maji na sobe "kridlo".
Hatchback ne, tam je to sroubovane a kridlo je takove vice vykousnute, nez to na kombi.
Kombi ma spoiler prilepeny na kufrove dvere (a asi jeste 2 srouby v miste puvodniho brzdoveho svetla?), protoze samotne dvere maji na sobe "kridlo".
Hatchback ne, tam je to sroubovane a kridlo je takove vice vykousnute, nez to na kombi.
- Thorrko
- Junior
u FF3 Turnier se stříška pouze lepí. Já nevěřil pouze páskám, i když by to drželo, ale přidal jsem tam ještě lepidlo mamut a drží to tak, že to asi nesundám
SNad nebude důvod sundávat
Původní brzdové světlo se vytáhne a do díry se vsune křídlo, drží docela fest ...

Původní brzdové světlo se vytáhne a do díry se vsune křídlo, drží docela fest ...

Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw