Zdravím všechny,hledám po foru a oficiálně jsem tady nenašel žádnou diskuzi o stavitelných podvozkách,celkem by mě zajímali názory a zkušenosti ostatních a myslím že i pro ostatní by to mohlo být přínosem,sám teď podvozek vybírám tak budu také rád za jakékoliv info.Samozřejmě značky jako jsou JOM,TA TECHNIX,V-MAXX,FK automotive atd.. jsou jedny z nejlevnějších a kvalita tomu také odpovídá,sám mám TA TECHNIX protože jsem neměl finance na to abych koupil podvozek za 25tis a moje zkušenost je taková,že jsem ho kupoval nový a už po nasazení mi vrže přední levý tlumič,je to zvuk jako kdyby byl povolený a měl snad vyskočit,přitom je vše jak má být..Jinak samozřejmě je uskákaný a odskakuje..Co ale další značky jako třeba Supersport,DTS,AP Sporthfahrwerke,Lowtec a pak i KW,D2,BC racing,Koni,Weitec,XYZ atd atd..Rád bych našel střední třídu aby se jednalo o funkční podvozek ale zároveň nestál 18tis protože pro mě je to opravdu velká částka za podvozek i když je pravda že podvozek +pneu jsou základ
na předchozím autě jsem měl použitý pdvozek od Fokiho Supersport a zdál se být v pohodě,nebyl tvrdý a celkem ušel ale bohužel taky trochu vrzal ale nikdo neví kolik měl najeto a jak s ním kdo jezdil.
Tak vaše zkušenosti,typy a rady sem...

Ford Focus I black 2.0 96KWWW, 17"+215/40/17,polokůže,štelovák supersport,LED.....