ano ... a taky tam je neco o neprehravani BCMi u fiesty a spostu dalsich zakazu a prikazu.
standardni pokyn vyrobce je: kdyz to funguje, tak na to nesahej ... a Ty jako prodejce, to musis respektovat, protoze kdyz se neco nepovede, tak opravu zaplatis ze sveho
ale jsem dost OT, tak zpet ke krytum: timto kusem plastu rozhodne neprispejes k prehrati - mista je kolem nej porad dost a vetsi zadrzovani tepla dela zvukova izolace v kapote
Máme doma ještě Focus 1.5 EB a kryt pod motorem má i když před dovolenou půjde asi dolů, dost to omezuje chlazení oleje ve vaně proudem vzduchu...
U Fiesty ST ho chci hlavně na zimu, ten sajrajt co je na silnicích v motoru mít nechci. Kouknu odpo na spodek a napíšu, případně vyfotím.
Fiesta ST 1.6 EcoBoost
Lancia k Coupé 2.0 20V turbo
Focus mk3 1.5 EcoBoost 6AT
ex:Mondeo mk3 2.0 TDCi
Pokud je spodek otevřený, tak tudy fouká vzduch. Stál jsem jednou vedle auta (renault megane myslím), které právě odněkud přijelo, motor běžel na volnoběh a točily se větráky na chladiči - a cítil jsem ten horký vzduch, co se valil zpod auta. Měl jsem jen kraťasy.
Takže to nemusí být jenom kec. Pokud je chlazení některého motoru navržené a vyzkoušené bez toho spodního krytu a pak si ho tam někdo dodatečně dá, průtok vzduchu se sníží a věřím tomu, že to může být problém. Ne vždy, ne všude, ale v některých secifických podmínkách určitě.
Pavel Kadečka Mazda 6, 2.0i, 2004 Citroën Xsara, 1.4i, 2004 Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
zkusenost majite STcka:
1. kryt pasuje
2. chladi sa bezproblemovo a hlavne na ten motor az tolko sajrajtu z cesty nespliecha, rychlejsie sa ohrieva, pomalsie chladne a je cistejsi