Vylepšení vzhledu FF2 sedan
- jaroslavfris
- Nováček
Vylepšení vzhledu FF2 sedan
Zdar Borci,
budu dávat dokupy tento polep, na kolik vyjde v lesklé černé cca?
Váš názor na tento typ polepu?
budu dávat dokupy tento polep, na kolik vyjde v lesklé černé cca?
Váš názor na tento typ polepu?
- Miri
- Test driver
Re: Focus II Polep - Cena?
celopolep vychází +- 20-25.000,- mrkni sem: http://www.trieste.cz/cz/polepy-a-prevl ... lepy-auto/ a zkus nezávazně poptat.
- jaroslavfris
- Nováček
Poptávám co nejvíce "lepičů", neskutečný rozdíl v cenách..
Budu dávat jen tu černou část, zbytek zůstane rudý, plus plasty do laku
Kdyby měl někdo zkušenost, či známého, rád si nechám udělat nabídku, lepení rozseknu v pondělí.
Budu dávat jen tu černou část, zbytek zůstane rudý, plus plasty do laku

Kdyby měl někdo zkušenost, či známého, rád si nechám udělat nabídku, lepení rozseknu v pondělí.
- Anduril
- Test driver
Mne se to nelibi
Mozna se to tak nejak hodi k nejake krute natunene kare, ale ne k normalnimu autu..

- Miri
- Test driver
nějaká inspirace zde: http://www.focus-gallery.de - je třeba si vyfiltrovat mk2 a karosérii "stufenheck".
Spousta "potuněných" sedanů je i zde na fóru, ale musí se tím člověk proklikat: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =89&t=4884
Spousta "potuněných" sedanů je i zde na fóru, ale musí se tím člověk proklikat: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =89&t=4884
-
- Člen klubu
Sedan sa takto neupravuje. Podla mna sedan ma byt pekny, uhladeny, decentny.
Na podobne vystrelky mas hatchback. Tam sa to hodi.
A za tento fakt hovori aj to, ze na hatchback zozenies kopec kolotocarskej vybavy. Kdezto zohnat na sedan uz len ine svetla je obrovsky problem, a za patricnu cenu.
Na podobne vystrelky mas hatchback. Tam sa to hodi.
A za tento fakt hovori aj to, ze na hatchback zozenies kopec kolotocarskej vybavy. Kdezto zohnat na sedan uz len ine svetla je obrovsky problem, a za patricnu cenu.
- jaroslavfris
- Nováček
Inspirace jsem prošel hafec, vyhrál tenhle polep, cc nárazník a hafec dalších chujovin viz profil 
Ohledně ceny, asi nemáte tucha? Či praktické zkušenosti? Už jsem našel asi nejlepšího lepiče
> Anduril - Mě se zas nelíbí celé auto v red coradu, to je tak pro kočičku v lodičkách
> Stano - že se nedá upravit sedan.. Tos vyčet kde prosimtě
?

Ohledně ceny, asi nemáte tucha? Či praktické zkušenosti? Už jsem našel asi nejlepšího lepiče

> Anduril - Mě se zas nelíbí celé auto v red coradu, to je tak pro kočičku v lodičkách

> Stano - že se nedá upravit sedan.. Tos vyčet kde prosimtě

-
- Člen klubu
kde pisem, ze sa neda?
- jaroslavfris
- Nováček
Třebas tady?

stano. píše:Sedan sa takto neupravuje.
- Anduril
- Test driver
Tak proč sis takové auto kupoval a ještě jej nazval červeným fesakem?
Proti gustu... Ptal ses na názor 

- jaroslavfris
- Nováček
Protože to bude červený fešák, ale udělaný dle mých představ, které jsou v profilu a samozřejmě zahrnují větší změny do exteriéru, viz. ten polep.
Koupil jsem si ho protože ta nabídka byla skvělá a upřednosnil jsem technický stav a cenu, než jen vzhled a teď když je doma na zahradě, tak je na čase dát do kupy vzhled aby se mi líbil, jedna z nich je kombinace barev, tak uvidíme jak to dopadne.
Koupil jsem si ho protože ta nabídka byla skvělá a upřednosnil jsem technický stav a cenu, než jen vzhled a teď když je doma na zahradě, tak je na čase dát do kupy vzhled aby se mi líbil, jedna z nich je kombinace barev, tak uvidíme jak to dopadne.
-
- Člen klubu
Ze sa neupravuje neznamena, ze sa to neda. Problem s pochopenim jednoduchej vety? A plati aj ten zvysok co som napisal. Ved sam uvidis, ze zohnat nieco dozadu (predok je rovnaky ako ma hatchback) je velky problem. A za vyssiu cenu.
- jaroslavfris
- Nováček
Předek mi přišel hrozně tuctovej k tomu sedanu, takže cc byla jasná volba, zadek až budou všechny plasty v barvě mi přijde fajn (takovej malej mondík) , takže tam přidám senzory a uvidíme..
Spíš mi přišla zvláštní myšlenka sedany se neupravujou, to samé bych mohl říct na kombajny.. To že jich je míň a je k nim méně dílů neznamená že je problém je sehnat jinde, nebo něco vykutit posvém, vždy je více cest jak na to
Spíš mi přišla zvláštní myšlenka sedany se neupravujou, to samé bych mohl říct na kombajny.. To že jich je míň a je k nim méně dílů neznamená že je problém je sehnat jinde, nebo něco vykutit posvém, vždy je více cest jak na to

- Marťas
- Test driver
Mam obavy.....ze to bude kyc jak blazen 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

-
- Člen klubu
Ja tiez. A ze to okrem ineho skonci nalakovanymi zadnymi ciernymi svetlami (ine nezozenie) a polickou na knihy na veku kufra.
No POCIT (len pocit) vynimocnosti a snaha podobnost s Fast and Furious zostane...
No POCIT (len pocit) vynimocnosti a snaha podobnost s Fast and Furious zostane...