Převodovka
- Sertab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Převodovka
Převodovka!! [/b]Poradí mi někdo, kde se poohlídnout po převodovce do Ford Focus Combi, 1.6, r.v. 1999 ? Zůstaly jsme trčet uprostřed křižovatky a převodovka se odporoučela, maminka novou nechce 

- Sertab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hele a viděl vůbec mechanik tu převodovkou rozebranou?Sertab píše:Spojka to nebude. Mámin dvorní automechanik tvrdí, že je celá převodovka pryč a že je potřeba nová - tedy staronová. A my nevíme, kde ji shánět.

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- jery
- Nováček
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Sertab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Takže pánové! Díky moc za vaše rady, ale jsem z toho sedmivoká
koukněte se na to z mého pohledu - já ani nevím, jak převodovka vypadá
Jestli půjde opravit - to nevím, zjistila jsem "fakta" - prý je v převodovce díra na dva prsty ... "něco asi prasklo a tu díru tam udělalo", to je úvaha mojí mámy
a moje vlastní zkušenost je ta, že při odbočování z parkoviště na hlavní silnici doprava se ozvala rána, jako když opravdu něco praskne. Hned jsme zastavily, zkontrolovaly kola, neshledaly závadu a při rozjezdu už někde vepředu rachtalo a auto se cukalo, tak jsme zastavily. Při příjezdu našeho kamaráda automechanika, který nás nakonec odtáhl, nám vytekl olej z převodovky. Tak, doufám, že jsem to napsala správně a klidně se bavte na účet blondýny a brunety, jak poskakujeme kolem auta
protože přiznávám, že ohledně aut jsou pánové opravdu lepší 

- Sertab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No a viděly jste tu díru nebo jste to, že vám vytekl olej přisuzovaly tomu že tam je díra? Kdyžtak mi napiš SZ ať vím odkud jseš.Sertab píše:Takže pánové! Díky moc za vaše rady, ale jsem z toho sedmivokákoukněte se na to z mého pohledu - já ani nevím, jak převodovka vypadá
Jestli půjde opravit - to nevím, zjistila jsem "fakta" - prý je v převodovce díra na dva prsty ... "něco asi prasklo a tu díru tam udělalo", to je úvaha mojí mámy
a moje vlastní zkušenost je ta, že při odbočování z parkoviště na hlavní silnici doprava se ozvala rána, jako když opravdu něco praskne. Hned jsme zastavily, zkontrolovaly kola, neshledaly závadu a při rozjezdu už někde vepředu rachtalo a auto se cukalo, tak jsme zastavily. Při příjezdu našeho kamaráda automechanika, který nás nakonec odtáhl, nám vytekl olej z převodovky. Tak, doufám, že jsem to napsala správně a klidně se bavte na účet blondýny a brunety, jak poskakujeme kolem auta
protože přiznávám, že ohledně aut jsou pánové opravdu lepší

- Sertab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No podle toho jak jsi to popisovala to mohlo vypadat, že vypadla poloosa z převodovky. Konzultoval jsem to z mechanikem a taky se mu to jednou stalo. Rozletělo se jedničkový kolo, udělalo díru v převodovce a skončilo obtisklý zespodu kapoty. Kolem Brna bohužel vrakoviště neznám takže bohužel neporadím. Přejiúspěšné shánění.Sertab píše:já myslím, že bych absolutně nepoznala, že je díra v převodovce
náš kamarádo-mechanik, co nás odtáhl a auto u něj stojí to říkal ... no, a jsme z jižní Moravy, bez auta; před sebou cestu do Chorvatska .....