Máte někdo zkušenost s tímto bazarem?
JELÍNEK HOLDING s.r.o.
Srbice 96, Teplice 41713
IČ 25038681
DIČ CZ25038681
http://www.autobazar-jelinek.cz/
JELÍNEK HOLDING s.r.o.
- pj$lf
- Junior
- Hampy
- Junior
Re: JELÍNEK HOLDING s.r.o.
Zkušenost mám, a dobrou
Koupil jsem u nich svého focuse.
Auto mi předvedli, nechali mě svézt, dokonce svolili k prohlídce na heveru u automechanika (mého známého). Samozřejmě jsme našli pár drobných vad a tak slevili 5 tisíc... Myslím si, že bazar to bude jako každej jinej - určitě taky umějí stočit, taky tě umějí ojebat ale to jen když se necháš! Můj focus stál mezi čtyřma dalšíma za stejnou cenu, jedinej němec, jedinej se serviskou (kterou jsem si v reichu prověřil), neošoupanými pedály a nerozdrbaným volantem, měl na tacho o 40 000 km víc, než ty všechny ostatní, ale šel jsem do něj a jsem za to rád
Někdo jinej by třeba vybral podle nicneříkajícího čísla na tachometru a pak nadával na Jelínka jaká je sketa...
S autem jsem spokojenej a vypadá to, že se ho jen tak nezbavím

Auto mi předvedli, nechali mě svézt, dokonce svolili k prohlídce na heveru u automechanika (mého známého). Samozřejmě jsme našli pár drobných vad a tak slevili 5 tisíc... Myslím si, že bazar to bude jako každej jinej - určitě taky umějí stočit, taky tě umějí ojebat ale to jen když se necháš! Můj focus stál mezi čtyřma dalšíma za stejnou cenu, jedinej němec, jedinej se serviskou (kterou jsem si v reichu prověřil), neošoupanými pedály a nerozdrbaným volantem, měl na tacho o 40 000 km víc, než ty všechny ostatní, ale šel jsem do něj a jsem za to rád

S autem jsem spokojenej a vypadá to, že se ho jen tak nezbavím

Snad brzy bude: Ford S-max 
Je: Octavia kombi 1,6 TDI 4x4, rok 2011 + Octavia liftback 1,6 TDI, rok 2015
Byl: Ford Focus I kombi Finesse, 1.8 TDCi, 74kW, v provozu od 30.12.2002.

Je: Octavia kombi 1,6 TDI 4x4, rok 2011 + Octavia liftback 1,6 TDI, rok 2015
Byl: Ford Focus I kombi Finesse, 1.8 TDCi, 74kW, v provozu od 30.12.2002.