letos v červenci jsem si koupil jetou ST220 (2002), dnes najeto 143t km, hned po nákupu nová spojka, ložisko i setrvačník origo od charouze. Během klidné jízdy 50 po městě začal motor škubat a rozsvítila se kontrolka motoru která občas zablikala, zastavil jsem na chvíli a jen narychlo zkontroloval olej. Bohužel jsem musel dojet pár km. Doma jsem přišel na vynechávající zapalování takže jsem si sám vyměnil svíčky, ikdyž prý byly měněny na 120t km, jsou tam origo motorcrafty platinum, nový filtr sání. škubání pokračovalo, tak jsem koupil origo kabely (1,2,3,4), které byly původní a proto ještě krátké takže pěkně slisované mezi ventildekl a sání, dnes jsem byl pro cívku, tím jsem vyřešil problém V5 na V6 ale motor škubání v menší míře pokračuje i po +- 20km adaptační jízdy občas problikne kontrolka motoru, který jede jako v nouzovém režimu - nemá výkon, točí do 4tis a nad 100 se nedá jet. Škube za tepla i za studena již od 2tis. Benzin beru u OMV, výměna oleje mě čeká 2.1.2012. Co mě ale znepokojuje nejvíce tak je cvakání při vytočení kolem 5tis jakoby se potkával píst/y s ventily nebo hlavou

V praze mě poznáte jednoduše, mám asi jediné stříbrné ST s modrým zadním nárazníkem a lehce nepasují 5. dveře
Děkuji za jakoukoliv pomoc.