PŘI ROZJEDU LÍNĚJŠÍ
-
- Nováček
PŘI ROZJEDU LÍNĚJŠÍ
Zdravím všechny mám problém koupil jsem si staronového FFtřidvéř 18tdi najeto cca170tis.r.v.2000,při rozjezdu když na to chci šlápnout tak min.reaguje plynový pedál děláto u třetího rychl.stupně když podřadím tak vystartuje jako raketa nevýte čím by to mohlo být,kontrolka žádná nebliká ,motor jinak pěkně klidně tiše přede jak zjistím že mi jde turbo .Díky všem za radu.
- Spread
- Junior
Re: PŘI ROZJEDU LÍNĚJŠÍ
to sa rozbiehas na trojku?
Ale osobne si myslim, ze pokial to ma dobry zaber na 1 a 2 tak to nebude ziadna zavada. Nesmies cakat, ze motor s 66kw (možno dokonca 55kw - nenapísal si čo máš) bude na podtocenej trojke hrabat

Ale osobne si myslim, ze pokial to ma dobry zaber na 1 a 2 tak to nebude ziadna zavada. Nesmies cakat, ze motor s 66kw (možno dokonca 55kw - nenapísal si čo máš) bude na podtocenej trojke hrabat

-
- Nováček
Mám 66kw,a na trojku se nerozjíždím ale myslel jsem při podřazení nedo zařazení ,bude to chtít ostřejc rozjíždět ,ale asi to nebudu dál zatím řešit ,jinak děkuji za odpověd, 

-
- Nováček
Pokud je při rozjezdu línější, jakoby nereaguje plyn. pedál, tak to je elektronikou v pedále. Jsou tam tři okruhy a jeden z nich nejde. Ale dá se s tim bez problémů jezdit několik let.