Dobrý deň
mám problém so štartovaním na Focuse 1,8 TDCI 2004, kod motora FFDA. Skúsim zmerať tlak na výstupe čerpadla ktorý je potom rozvádzaný do vstrekovačov. Viete mi napísať aký tlak má byť na výstupe čerpadla.
Ďakujem
Výstupný tlak čerpadla
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výstupný tlak čerpadla
novejsi TDCi maji kolem 30MPa
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Dobrý deň
ďakujem za odpoveď skúsim to pri štarte odmerať, ale trošku som sa s tým zabával a zistil som nasledovné. Vybral som všetky vstrekovače (zostali zapojené na vysokotlakých trubkách) štartujem nepretržite asi pol minuty a pri štartovaní strieka akurát vstrekovač na 1 a 3 valci, občas strekne aj 4 valec a druhý valec vôbec nestrieka. Toto by naznačovalo že sú vadné trysky no po vzájomnej výmene trysky vždy striekajú len na 1 a 3 valci. Ešte ma napadlo že medzi vstrekovačmi a výstupom z čerpadla je nejaké zariadenie ktoré pravdepodobne rozdeluje tlak na jednotlivé vstrekovače, či tam nemôže byť nejaký problém.
Ďakujem
ďakujem za odpoveď skúsim to pri štarte odmerať, ale trošku som sa s tým zabával a zistil som nasledovné. Vybral som všetky vstrekovače (zostali zapojené na vysokotlakých trubkách) štartujem nepretržite asi pol minuty a pri štartovaní strieka akurát vstrekovač na 1 a 3 valci, občas strekne aj 4 valec a druhý valec vôbec nestrieka. Toto by naznačovalo že sú vadné trysky no po vzájomnej výmene trysky vždy striekajú len na 1 a 3 valci. Ešte ma napadlo že medzi vstrekovačmi a výstupom z čerpadla je nejaké zariadenie ktoré pravdepodobne rozdeluje tlak na jednotlivé vstrekovače, či tam nemôže byť nejaký problém.
Ďakujem
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a nechal jsi zapojene i prepady ? to uprostred je "rozdelovac paliva"
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Ahojte
áno prepady som zapojil na nové priehľadné hadičky ako aj prívod paliva na prepadoch mi ide nafta s bublinkami vzduchu, na prívode do čerpadla ide pekne nafta bez vzduchu. A k tomu rozdeľovaču nafty na trysky, aj ja som to odhadol na nejaký rozdeľovač, ibaže podľa mňa je v ňom aj niečo iné, nejaké mechanické alebo elektronické časti,nejaká membrána alebo niečo podobné nakoľko je to dosť hrubé. Keby to bol len obyčajný rozdeľovač to by malo stačiť jeden vstup a 4 výstupy na nejakej malej tenkej trubke alebo niečo podobné. Ja som odhadol že možno tam bude nejaký problém keďže dve trysky idú, jedna niekedy a jedna vôbec.
áno prepady som zapojil na nové priehľadné hadičky ako aj prívod paliva na prepadoch mi ide nafta s bublinkami vzduchu, na prívode do čerpadla ide pekne nafta bez vzduchu. A k tomu rozdeľovaču nafty na trysky, aj ja som to odhadol na nejaký rozdeľovač, ibaže podľa mňa je v ňom aj niečo iné, nejaké mechanické alebo elektronické časti,nejaká membrána alebo niečo podobné nakoľko je to dosť hrubé. Keby to bol len obyčajný rozdeľovač to by malo stačiť jeden vstup a 4 výstupy na nejakej malej tenkej trubke alebo niečo podobné. Ja som odhadol že možno tam bude nejaký problém keďže dve trysky idú, jedna niekedy a jedna vôbec.
-
- Nováček
To co myslíš je rail. Tzn. společný zásobník tlaku paliva. Nic tam neni. Rozdělování vstřiku na jednotlivé válce se děje elektricky v ř.j.
- Rumbo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
podla mna riadiaca neni blba a pokial nezaznamena ziadny 'vystup' tak zbytocne nebude vstrekovat do vsetkych valcov iba do prvych (kedze poradie je 1-3-4-2) vyzera to byt logicke vysvetlenie.
Opravte ma ak sa mylim.
Opravte ma ak sa mylim.