Nejprve se mi nahodne za jizdy rozsvecovala a zhasinala kontrolka otevrenych dveri. Jednou se o5 rozsvitila, ale uz nezhasla. Jdu k patym dverim a oni jsou otevrene...hm. No nic, s klicema v kapse jdu na nakup. Vratim se , otevru kufr, dam ho tam, nasednu, otocim klickem do "1" a cvak, dvere se odemknuly... No sakra. Patral sem a toto sem zjistil:
1) po otoceni do "1" nebo klic na "2" dvere nejdou zavrit - pribouchnu ale nezaklapnou se. Stale jde stava na odemceni.
2) klicek vytazenej, nebo v "0" - dvere jdou bez problemu odemknout tlacitkem vlevo od volantu, i zabouchnout.
3) po par dobre mirenejch uderech (primo na telo zamku zevnitr dveri) se dvere na chvilu neodmykaly, ale po par zatackach "cvak" a nakup malem letel pod kola za mnou jedouciho SISU.
Jelikoz sem blbec, a opravdu jsem pojistku 63 (ktera je podle manualu) nekde na zadni strane pojistkove skrinky pod pristrojovkou nenasel a ktera by snad mela odpojit eletriku k zamku, rozebral jsem oblozeni 5. dveri a odpojil konektor od zamku.
Zkousel jsem se dostat k tomu zamku bliz, ale ani tuk. Je jakoby prikrytej nejakou plastovou krytkou, ale ani ta mi nesla sundat.
Co mi doporucujete?
Myslim a take doufam ze to nebude provalenej drat nekde na kostru, ale spis provaleneho neco primo v zamku...?
Muzete mi taky nekdo poslat jak jsou zapojene ty 3 draty a samotnej zamek 5. dveri? Diky.
Jak jsou udelane snimace otevrenych dveri?
Diky, Stehnak z dalekeho severu.