Anténa
- Mirek
- Nováček
Anténa
Ahoj,
potřebuji konzultaci ohledně povolení antény na střeše. Pokoušel jsem se ji povolit, ale marně. Brát na to kleště se mi nechce, nebj e tam na omak guma a tu ch poničil. Je něco, čím bych to povolil...fakt to rukou nejde.
V myčce je to hrůza, jak pak bouchá do střechy auta.
Díky za rady a nápady.
Mirek
potřebuji konzultaci ohledně povolení antény na střeše. Pokoušel jsem se ji povolit, ale marně. Brát na to kleště se mi nechce, nebj e tam na omak guma a tu ch poničil. Je něco, čím bych to povolil...fakt to rukou nejde.
V myčce je to hrůza, jak pak bouchá do střechy auta.
Díky za rady a nápady.
Mirek
1.8 16V Combi Trend 1999
-
- Junior
Re: Anténa
Mirek......asi by som sa s tym na aute moc netrapil.Mozes si poskodit strechu na aute.Radsej antenu celu vymontuj a skus ju odskrutkovat mimo auta.Je to jednoduche.Vymontujes svetlo zo stropnej konzoly,pod ktorou najdes skrotku,ktora drzi antenu.Odskrutkujes a antenu vytiahnes.Mimo auta to odtiahnes urcute jednoduchsie.Vela stastia::::Mirek píše:Ahoj,
potøebuji konzultaci ohlednì povolení antény na støeše. Pokoušel jsem se ji povolit, ale marnì. Brát na to kleštì se mi nechce, nebj e tam na omak guma a tu ch ponièil. Je nìco, èím bych to povolil...fakt to rukou nejde.
V myèce je to hrùza, jak pak bouchá do støechy auta.
Díky za rady a nápady.
Mirek
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
zezadu (jako od zadku auta) siroky ale ostry sroubovak a vydloubnout , pak tam je 25 torx a ten by mel zustat v te antenni objimce .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
CO TI UDELAL ZE HO DAVAS DO MYCKYRadek_18_16V píše:. Dost mě to štve, protože s tím nemůžu do myčky. Teda můžu a už jsem tam několikrát byl, .

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Do myčky moje autí nepujde, mám ho moc rád...dnes jsem myl autí na ulici a ani mě neodradilo upozornění od policistky, že používání přípravků(šamponů) je zakázáno pod pokutou, no jo no...ale někdy i voda stačí... 

Karel FoFo 3 combi 2015 1.5 TDCi Black Shadow
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
- Mirek
- Nováček
Anténa
Tak já jsem se ještě na anténu nedostal. Je toho nějak moc, ale jakmile bude trochu líp a víc času, tak se na ni vrhnu.
Koukám, že je tu dost lidí, co nemají myčku rádi. Ani já ji nemám rád, ale přes zimu prostě do myčky jedu tak 5x. Protože je auto nasolené a rozhodně si myslím, že je lepší myčka, než ho nechat nasolené.
Druhá věc je, že když jsem v myčce a suší (zezadu dopředu), tak se pozdravím skrz čelní sklo s anténou a to mi štve, protože, je děsná morda do střechy.
Mirek
Koukám, že je tu dost lidí, co nemají myčku rádi. Ani já ji nemám rád, ale přes zimu prostě do myčky jedu tak 5x. Protože je auto nasolené a rozhodně si myslím, že je lepší myčka, než ho nechat nasolené.
Druhá věc je, že když jsem v myčce a suší (zezadu dopředu), tak se pozdravím skrz čelní sklo s anténou a to mi štve, protože, je děsná morda do střechy.
Mirek
1.8 16V Combi Trend 1999
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
Tak takhle nemeju ani sám sebeihrdlick píše:Vapka. Nejdříve se šapmónem, potom čistou vodou a jelenicí utřít kapky. je to cise zlouhavější, ale člověk se o svoje FOFO alespoň pěkně postará. No a když nesvítí sluníčko, tak leštěnku a 2x ročně vosk.

V myčce buď oplach ruční tryskou, nebo půjde do kartáčů. Když to přežije služební fábka, tak FoFo rozmazlovat taky nebudu - barva nejede

-------------------------------
fábia 1,2HTP 47kW služební (bez výběru)
felda 1,3 combi --> FoFo 1,6 combi 01
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To se ani nedivímAhmed píše:Ja ho voskuju co mesic a myju kazdy tyden, nekdy i 2x

Já ale razím heslo, že auto musí sloužit mně, ne já jemu.Ale servisy nešidím v ničem,což moje heslo podtrhuje. Jenom nelítám pořád s kýblem a houbou a leštěnkou.Jednou za čvrt roku to vezmu zgruntu a je parády habakuk!!!