A při snížení otáček opět spadne teplota na normálroberto píše:nevím čím to může být,aůe při větších otáčkách cca nad 3000 ot. mi leze teplota motoru do červeného..že by termostat ?? Po vypnutí motoru není slyšet ventilátor chladiče........![]()
a mas ho vobec ? nerobim si srandu, svagor kupil buraneho focusa, bol s nim aj v servise ford (Bratislava) pre divny zvuk motora a tam mu povedali ze to je v poriadku asi karburatorroberto píše:nevím čím to může být,aůe při větších otáčkách cca nad 3000 ot. mi leze teplota motoru do červeného..že by termostat ?? Po vypnutí motoru není slyšet ventilátor chladiče........![]()
Jo jo chladic tam snad je .navic ten muj nebyl nikdy bouranej a ma servisku.....stan píše:a mas ho vobec ? nerobim si srandu, svagor kupil buraneho focusa, bol s nim aj v servise ford (Bratislava) pre divny zvuk motora a tam mu povedali ze to je v poriadku asi karburatorroberto píše:nevím čím to může být,aůe při větších otáčkách cca nad 3000 ot. mi leze teplota motoru do červeného..že by termostat ?? Po vypnutí motoru není slyšet ventilátor chladiče........![]()
, btw. nejde mu klima, predavajuci mu povedal ze treba iba jednu hadicu a hla kuknem pod kapotu a vidim holy chladic bez dvoch ventilatorov
, otazka na fokiho co stoji dvojica ventilatorov ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host