Příspěvek
od foki » 05.09.2009 21:37
zkousel jsem neco reklamovat do nemecka a vysmaly se mi ze to je export a tudiz bez zaruky , pri druhem pokusu jsem to zkousel znovu , pravnik mi rekl ze to je jiste poruseni smlouvy , zaplatil jsem 20000kc za to ze napsal dopis , a podal trestni oznameni , a po roce soud rozhodl ze sice skoda vznikla v cechach ale on porusil smlouvu vnemecku a proto se musi podat oznameni v nemecku , tzn sehnat nemeckeho pravnika , podat to , zaplatit nehoraznou sumu a cekat jak to dopadne . jen pro dokresleni , jedno stani u soudu + nejake dopisy , me kdysi stalo 25000ATS ( cca 63000kc ) u dalsiho stani za 3/4 roku ( tim jsem to vyhral ) zaplatil soud poplatek pravnikovi cca 1150 euro .
dalsi vec je dokazat ze to bylo v dobe prodeje , protoze oni budou oponovat ze jsi si to udelal ty sam , ze v dobe prodeje unik oleje nebyl . a na tobe je aby jsi si nechal udelat posudky od soudniho znalce ze to bylo nebo nebylo predtim , a pokud to podas k soudu protoze neverim ze si ho vezmou zpatky , tak ho budes muset odstavit a neuzivat ho - dalsi zkusenost tentokrat s AAA ,kdyz mi napsaly v CB smlouvu o smlouve budouci , ale ze mam auto dovezt do prahy a tam mi rekly ze mezitim vykoupily to same o 50t levneji a ze mi daji o tu castku min , a kdyz jsem se bavil s pravnikem , tak mi rekl ze to 100% vyhrajem ale ze to muze trvat treba 2 roky a po tu dobu musi byt to auto jako predmet soudniho sporu odstavene a nesmi se uzivat .
dále zalezi co mas ve smlouve ale pokud to bylo extremne levne (jak pises o 5000euro ) tak i ten nejvetsi sporic si musi byt vedom ze tam asi nebude neco v poradku .
tak pokud to neni nic vazneho tak bych to nechal pretesnit a vykaslal bych se na to .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč