foki strikes again ;-)

Odpovědět
rades27
Nováček
Nováček

foki strikes again ;-)

Příspěvek od rades27 » 30.04.2009 20:39

Takže stručně a jasně:
potřebuju auto - najdu fórum - vyberu fofo - kontaktuju fokiho - foki fofo sežene - foki dá fofo potřebnou péči - já si fofo přeberu - já být s fofo spokojený :-)

Můj 4 roky starý getzík mi bohužel před nedávnem vyhořel a já potřeboval na rychlo auto do asi max. 150 tis. (rekonstruujeme byt, takže moc peněz nebylo). Narazil jsem na toto fórum a po pročtení (nejen fóra) se rozhodl pro fofo 2000/2001 benzín 1.6 16V hatchback/kombi. Bazarů jsem se celkem bál, v autech se zase moc nevyznám, zatím jsem kupoval jen getze a ten byl fungl nový, a nikoho kdo by mi "kryl záda" aky neznám. Když jsem tady našel reference na fokiho tak jsem chvilku rozmýšlel a pak ho kontaktoval. Pak už to šlo celkem rychle, foki požadované auto našel, přivezl, opravil, oservisoval, vyřídil papíry, já mu jen poslal nějakou zálohu a vlastně si v sobotu pro fofika přijel. Od té doby najeto asi 450km a velká spokojenost. Jediné co zlobí je pravé přední světlo, nějak se mlží (včera pěkně lilo), tak na to musím mrknout.
btw. fokimu jsem rozšířil "sbírku" o pravou domácí jihomoravskou slivovičku od strýca.
Přílohy
nove_auti_1024.jpg
Ford Mondeo mkIV kombi titanium 2.0 TDCi 103 kW, poFL 2010
Ford Focus Kombi 1.6 16V GHIA, silver, 2000 - bylo
Opel Vectra C OPC - zatím ještě je

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“