V manuálu se o tom nikde nepíše, je tam jenom zmínka, že v případě, že chcete odmlžit okna a je venku víc 4stupně tak je dobrý zapnout klimu. Díky za reakce
Je to od začítku výroby FOFO - nikoli jak píšeš 2001 výš. Já mám 1999 a reaguje mi to uplně stejně - a všem myslím tady na foru.Foqus píše:Tuto funkci, že zapnutí ofuku předního skla sepne automaticky klima, vidím jako minus celeho ventilacniho systemu u Focusu od r.v. 2001 vys. Navic pokud clovek zapne ofuk predniho skla, nejde zadny vzduch z ventilatoru na palubce, pouze temi vydechy na bocni skla, coz casto nestaci. Takova kombinace, aby sel vzduch prevazne na okno, ale castecne i do kabiny, mi chybi, to automaticke sepnuti klimy tomu nasazuje korunu (i kdyz jak tu nekde kekdo psal, jde dat ovladani na predposledni stupen a tam to klimu nespina - ale neni uplne bezpecne to za jizdy takto presne stelovat). no, nikdo neni dokonaly...
Ten ofuk(Odmlžení) sklimou fuguje dobře(Pouští suchý vzduch).Jel jsem v průtrži že nebylo vidět na krok a nastavil jsem na přední okno,spustila se klima dal jsem to tak na půlku(nebylo zase tak teplo) no a měl jsem krásně odmlženo.V zimě jsem to ještě nezkoušel.danda píše:Zatím jsem neměl možnost ověřit fungování ofuku skla v praxi. U minulýho auta jsem neměl klimatizaci, ale zaráží mě další věc. V manuálu se píše, že se klimatizace může zapínat až při teplotě nad +4st.,... tak jak budu odmlžovat přední sklo při -15, když teroreticky nemůžu zapnout klimu, takže bych neměl zapínat ofuk předního skla, protože při něm klima sama nokontrolavatelně sepne. Nebo to zapínání klimi při min. 4st. je blbost?
Mne sa klíma nazapina pri ofukovaní predneho skla... myslím že sa zapina len tym čo to maju zobrazene na prepínaci ventilacie..Masox píše:Je to od začítku výroby FOFO - nikoli jak píšeš 2001 výš. Já mám 1999 a reaguje mi to uplně stejně - a všem myslím tady na foru.
Ja to tam nemam zobrazene a zapina se miPeter píše:Mne sa klíma nazapina pri ofukovaní predneho skla... myslím že sa zapina len tym čo to maju zobrazene na prepínaci ventilacie..Masox píše:Je to od začítku výroby FOFO - nikoli jak píšeš 2001 výš. Já mám 1999 a reaguje mi to uplně stejně - a všem myslím tady na foru.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host