Sroub v naboji
-
- Nováček
Sroub v naboji
Ahoj vsem.Mam problem,koupil jsem mondeo 2003,tdci 85kw.Chtel sem dneska dat zimaky a jeden sroub semi protacel,tak sem uriz matku,abych sundal disk. sroub jsem uriz a vyndal ho,aby tam neudelal nakou paseku.Ted prichazi otazka co s tim?Da se sehnat jinej sroub s matkou,popripade jestli je nutne sundavat naboj,aby sel vymenit?nebo vyriznout zavit do naboje a dat klasickej sroub?Diky za rady a zkusenosti.
mondeo, 2.0TDCI 85, hatchback, r.v. 2003,core
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sroub v naboji
No hlavně ti nedokážu říct, šteft vyklepni a nandej z druhý strany bez vyndavání náboje, šteft půjde sehnat bez problémů na vrakáči za pár kč a přehození otazka pár minut rozhodně bych do ničeho závit neřezal
vyklepnout starý uřízlý šteft a nahradit ho novým a určitě to nemusí být hned, 4 to udrží v pohodě.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- ghostx5844
- Pokročilý
Ten stift mozes kupit aj novy priamo z fordu. Nestoji to vela. Mne sa tiez jeden pretacal. Jedno viem isto, ze musel ist dole brzdovy kotuc. A to je vse. Robili mi to v servise a netrvalo to dlho. Trosku som sa zakecal a uz to bolo. A rozhodne by som nikde ziadny zavit nevrtal.
Ford Mondeo, 2.0TDCi 85kW, M6, 2004, Liftback, Magnum Grey, Titanium S Limited Edition 1/1
-
- Nováček
uz sem to opravij.koupil steft s matkou,jen sem mu musel ubrousit kus hlavy,natah prez velkou matku.takze opraveno diky.
mondeo, 2.0TDCI 85, hatchback, r.v. 2003,core
-
- Test driver
Tak ja mam taky problem s koly... chtel jsem prezout, mam auto od leta a terpv ted jsem zjistil, ze nejaky trouba z dojclandu ty kola utahnul tak, ze je jen tak tak povolim. Na poslednim kole se mi povedlo trochu sezvejknout bezpecnostni matku, takze ted kdyz za to zaberu, tak se to proste vysmejkne ven... to uz mi pomuze asi jen servis ford, coz? 

Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Servis ford by byl asi zbytěčně drahej...Já nejsem nějaký extra mechanik a zkusil bych sjet do pneu servisu.Myslím,že bys nebyl první člověk u kterého by to řešili...
-
- Test driver
Myslíš, že by uměli i tu bezp. matku? Ten ořech, co na ní mám, už je taky pěkně sjetej 

Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tohle ti udělají v každém lepším pneuservisu.Ma.rt píše:Myslíš, že by uměli i tu bezp. matku? Ten ořech, co na ní mám, už je taky pěkně sjetej