sycanie po vypnuti motora
- mar_tin
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
sycanie po vypnuti motora
po vypnuti motora pocujem sycanie v pravej casti (spolujazdec) motora niekde v okoli nadrzky na chladiacu zmes. zatial som nezistoval pricinu, mam pocit, ze to syci len ked mam zapnutu klimu. takze predpokladam, ze mi unika napln a coskoro klima prestane chladit. je to tak, alebo sa mylim? syci to asi 10 sekund, potom to prestane.
Ford Focus 1.6, 74 kW, 2002, kombi, silver
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: sycanie po vypnuti motora
Je možný, že u tý klimy máš špatný těsnění a syčí tlak kterej tam je normálně.mar_tin píše:po vypnuti motora pocujem sycanie v pravej casti (spolujazdec) motora niekde v okoli nadrzky na chladiacu zmes. zatial som nezistoval pricinu, mam pocit, ze to syci len ked mam zapnutu klimu. takze predpokladam, ze mi unika napln a coskoro klima prestane chladit. je to tak, alebo sa mylim? syci to asi 10 sekund, potom to prestane.
Máš to v těch místech orosený?
- mar_tin
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- mar_tin
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- mar_tin
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sycanie po vypnuti motora
zdravim,ja mam sice mondeo,ale mam podobny problem ako hide a mozno mi poradite. po zapnuti klimy sa kompresor roztoci a po 10-15 sekundach sa ozve dost silne kovove buchnutie(ked to buchne a vypnem a znova zapnem klimu,uz to nebuchne).kompresor sa zapina a vypina klasickym cvaknutim.ked sa po zapnuti klimy hned rozbehnem,pri tom buchnuti strasne trhne autom a uz sa mi stalo,ze pri vychadzani z parkoviska a zastaveni pri rampe mi zdochol motor.a este som si vsimol,ze klima velmi znizi vykon,co pred tym nebolo.neviete v com moze byt problem?