Co Vás v poslední době vytočilo

Moderátor:phofy
Zamčeno
chmelko
Test driver
Test driver

Re: Co Vás v poslední době vytočilo

Příspěvek od chmelko » 16.04.2009 16:09

Daryl píše:Nevim o tom ze bys byl zbavem moderovani na zaklade dotazu kam sly penize.
diskuzia na SZ:

ja:milane ked uz robis take hariki,aspon mi o tom napis, ale už to je jedno

foki:jake ?

chmelkotak kdo mi vzal vsetky prava? stacilo aspon napsat SZ

foki: ja, protoze mi prislo ze od od doby co jsme se chytly s zewlem a tadem ,a oni se vzdaly moderatorstvi tak misto toho aby se nejakým zpusobem rozdelila jejich prace mezi zbyvajici moderatory a hledal se zaskok tak jsi prestal aktivne resit forum , presouvat prispevky a pomahat ostatním moderatorum .
zacalo te zajimat jen to co stoji a co se platilo .

a ver mi zacinam mit pocit ze nekdo na me šije boudu . jen doufam ze v tom nema nekdo z moderatoru prsty . nerad bych se dockal podobne situace jako se resila cca pred rokem a pul kdy si bart s dalsima zalozily Mtape a tam resili to co se deje na foru . ono bylo velmi prijemne kdyz pral cloveku a rikal jak je to super a a pritom jsem si cetl jak pomlouvaly kazdeho kdo nejakým zpusobem na foru neco znamenal .

chmelko:tak teraz fakt neviem co je bouda a co neni, ale odstrihnut ma bez diskusie mi prijde ani nie tak blbe, ako ubohe..ja som chcel aby sa konecne vyjasnili nezrovnalosti okolo fora, mas asi fakt evidentne ine zaujmy a ja som ta ako pako obhajoval, tak aspon sa budu smiat mne a nie tebe..

ja som prestal makat na foru? stale som makal ako viac ako vy vsetci dohromady..to ze si mi pomahal posledne 2 tyzdne nas z biedy fakt nevytrhlo..

tak sa drz a mtape fakt zakladat nebudu, zalozim forum kde sa nebude musiet bat niekto nieco napisat, skor napis bartovi, ten ti pomoze s moderovanim

Daryl píše: O napjatych vztazich ani o snaze ode mne odejit nic nevim a foki to poprel. Jediny spor byl kolem uvodni stranky, ceny za ni a dalsich veci kolem. Ale nejsem si vedom zadneho hroceni. Je to slovo proti slovu.

tak to ti prajem prijemnu spolupracu, pevne verím,že mne tak do očí lhat nikto nebude

Daryl píše: Urazena jesitnost: normalni uzivatel, kdyz prestane byt moderatorem, stava se beznym uzivatelem. Ty ne, tebe to strasne urazilo a to tak, ze zacinas kolem sebe sirit rozbroje nehlede na ( uz se mi fakt nechce to opakovat dokola ).
jj len som skončil na fore ako aktivny člen, každy mame svoju hrdost položenu na inom levely

Daryl píše: Jelikoz tahle debata nikam nevede, zakoncime to asi takhle:

Pises ze uz neni o cem jednat. pak tedy nevim co tu rozebirame.
Pokud uz nemas zajem na reseni, tak to neres. V tom pripade tve poznamky a pripominky k tematu jsou bezpredmetne a pouze rozdmychavaji nevoli.

A pokud ti jde jen o to ... at si ostatni udelaji obrazek sami. Jak foki tak i my ostatni jsme se omluvili a davame veci doporadku. Vic udelat nemuzeme. V tom pripade i dalsi tve vypady, narazky a neustale opakovani jake krivdy se na tobe foki dopustil je tu k nicemu.
výpady.?...nie davno by som skončil, len si neprajem aby niekto niekoho vedome zavadzal do omylu, to je všetko, ale som za ukončime to

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 16.04.2009 16:33

foki:jses fakt ferovej , dival jsem se na diskuzi a zewl vystoupil 30.4.2009 a ted mi jemar napsal ze jsi ho lanaril uz pred 3mi tydny . tak co ? povis mi k tomu neco ? a tady se boji nekdo neco napsat ? ja myslim ze ne .

chmelko:ceho se mam bat? co blbnes? mas snad jedinečne pravo spravovat web o fordoch?
pozeraj ja z toho nežijem, prachy su mi total ukradnute, ale fakt neznasam ked niekto naokolo okrada druhych hlavne kvoli ich dovere v celok

ak si mal problem, ze sa angazujem inde, stacilo mi to napisat, upravit zmluvu, znizit mi premie a bola by pohoda

foki:hele precti si prispevky , ja jsem ti nepsal ze se mas bat , ja jsem psal a tady se boji nekdo neco napsat ? ja myslim ze ne .

a co se spravovani webu tyka , samozrejme ze nemam zadne pravo , ale zase na druhou stranu kdo vam dava pravo hazet na nekoho spinu a pretahovat na jine forum .

a tobe prijde ze nekdo nekoho okrádá ? myslim ze tohle jsou dost silna slova a mozna bych je zvazil nez bych to vypustil z ust

chmelko:rok, snad viac si mal na to aby si konečne zverejnil ako sa hospodari zo zvereným majetkom, nebola vytovorena ziadna dozorci rada, ziadne vyuctovania, tak sa nediv, ze to v ludoch vyvolava rozpaky..

pretahovanie no forum?? to snad nemyslis vazne, snad kazdy ma dost rozumu na to aby sa sam rozhodol kam sa chce pozriet a kam nie..

sprav niečo so sebou, pretože inak pochováš všetko čo sa na tom fore podarilo vytvorit, alebo ako si napisal ho predaj za pekne prachy

foki:hele tak to tvoje prohlaseni jsem ti smaznul ja . kdyz tohle napsala taspy a vsichni ji litovaly to jste se ji smaly , a co cekas ted ? ze te budou vsichni litovat ? chces odejit ? prosim muzes .prostredky vybrane na chod fora byly investovane do provozu , zmen , hostingu , galerii . staci ti to takhle ?

chmelko:jj len chcem aby sa ludia dokola nepytali preco, tak mi to tam prosim nechaj,ako moju poslednu volu, dik

foki:tak si to muzete resit pres SZ . od toho to je . a nejake hazeni spiny na forum , vedeni , potazmo na me , se me velice dotýka . pokud se ti tu nelibí , prosim , nikdo te nedrzi , ale aby jste pretahovaly lidi , tak to uz je silne kafe .

chmelko:milane, prosim ,uz se nenatahujme, resit sme to mohli celou dobu,
sklamal si ma, ze si me ani o tom neinformoval, preto sa citim ukrivdeny, ale zase musim zopakovat, je to tvoje forum:my sme do nho len nastupili ako do rozjeteho vlaku a chceli brat jablicka z tvojho sadu, neboj už sa to nestane...

ale zmen niečo prosim ,aspon kvoli sebe.chcem aby ludia pochopili preco som bol ja vyhodeny a ostatni odisli sami...o nic ine mi nejde..

aspon v tom bud transparentny

foki:starej se o svoje forum a tohle nech na pokoji , mozna nekomu ukapne slziska ale rany se zahoji.lidi to nezajima ver mi , a pokud chces aby te nekdo litoval ? tak jo lituju te .

chmelko:ver mi ze zaujima...
uz nechcem opakovat zbytocne dlhe telefonaty preco yewl a tad odisiel, takto chcem abykto mal zaujem si to precital, kto nie nechal tak, ale nikto mi nevyvolaval.

foki:velice jsi me zklamal . fakt , myslel jsem ze jsi ferovej .

chmelko:ja taky, necekal som ze mi vezmes vsetky prava bez jedineho mrknutia okom a teraz mi budes mazat prispevky....dufam, ze to robis poprvykrat

foki:bohuzel jo , protoze to jak se chovas se nechova ani male dite.bohuzel jo , protoze to jak se chovas se nechova ani male dite

chmelko:kua chlape, preco by mi to malo prist ako podraz?
chcel som fungovat na fore, kde by boli malinko ine podmienky a nařízení, jemarovi ani nikomu inemu som nedal ani kačku, ani ich od nich nepožadujem, tak si možu robit čo chcu...

neviem..potrebuješ ludi, skus ich napriklad preplatit..ved je to standartny postup firiem

foki:no ze si hrajes na neco co nejsi a pritom lanaris lidi k vam na forum , to ti neprijde jako podraz ?

chmelko:jj a o cem se maji bavit lidi kterí maji stejneho konicka? o rodince?

foki:treba , pokud ji maji

chmelko:jj tak ja by som zostal len u toho forda...
tak nam drz palce ako my drzime tebe a to uprimne..napisal som to aj vo svojom poslednom poste, keby si to nezmazol..

chmelko:podla mna ti to ludia pisu schvalne aby si videl ze sa vazne nieco deje..

to nove forum neberiem osobne ako zivotne dolezitu vec, chcem len ponuknut alternativu..
si tam samozrejme vitany tiez, mne na tom starom okrem toho co som napisal nechybalo nic

foki:vis co rodina , dite , ja tu taky nebudu tak casto a radsi se budu starat o svoje forum a na jine (treba i nemecke ) mi nezbyde cas . je to skoda , byla tu skvela parta , dokud ji zavist nerozdelila .

chmelko:dufam, ze nenarazas na zavist ,ze som ti ja alebo niekto niečo zavidel? nechcem sa dokola opakovat ale verím, že si to už pochopil..

každy mame kopu povinnosti, ale ked ty napises (mne co ti zavidi) ze som bol uz malo na fore, a to som bol fakt najviac z vas vsetkych tak asi nieco nebolo v poriadku...

takze moderator sa rovna 100% povinnosti, 50% prava?

chmelko:dufam, ze nenarazas na zavist ,ze som ti ja alebo niekto niečo zavidel? nechcem sa dokola opakovat ale verím, že si to už pochopil..

chmelko:to je to,..ja som hajil medu kvoli tomu, aby sa podobnemu privilegiu ako mne dostalo aj ostatnym..fakt nestojim o to aby som nakupoval lacno len sam,..o tom forum je..da sa? da sa,tak pre vsetkych

s nicim nemam problem, len nabuduce ked niekoho budes vyhadzovat,napis mu to aspon dopredu, nech sa to nemusi dozvedat od ostatných, pretože toto nebolo fakt zvladnute

foki:ale to neni odpoved na moji otazku . a to co se vybralo , staci tak mozna na pokryti max 2 let .vis co mi napsal jeden clen ? dostal jsem nabidku na jine forum , obcas se tam podivam , obcas se podivam sem , akorat nebudu nikde tak casto jako tady , takze vlastne nebudu nikde .

takze se muze stat ze oboji pujde do prdele .

chmelko:podla mna ti to ludia pisu schvalne aby si videl ze sa vazne nieco deje..

to nove forum neberiem osobne ako zivotne dolezitu vec, chcem len ponuknut alternativu..
si tam samozrejme vitany tiez, mne na tom starom okrem toho co som napisal nechybalo nic
chmelko:mal som za to, ze provoz je uz cez rok preplateny a to na niekolko rokov dopredu...

mrzi ma, ze to stale beries ako vlastny biznis, nikoho ani nepustis k diskusii..neurobil si ziadne vyberove konanie na administraciu, pretoze si vsetko chcel urobit sam a mat len pre seba...a teraz sa aj tak zbavujes ludi okolo seba...

tymto som vam poskytol 100% data o sporu ktore mam k dispozicii, prosim už to fakt nerozoberajte a nechajte to už na pokoji. Ak toto neodpovie niekomu na jeho otazky, tak ja to uz skratka nedokažem..prosím už verejne na to nereagujte a nechajte jak mna ,tak fokiho robit svoju praci, dakujem všetkym velmi pekne
Naposledy upravil(a) chmelko dne 16.04.2009 16:55, celkem upraveno 3 x.

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 16.04.2009 16:50

foki píše:neeee, zase jedenco to vsecko bere na sebe :mrgreen:
tož a jak to mám brát, chmelán jsme na srázku tvořili my dva , pravda chmelko byl leader a já jen stafáž. :lol: :lol: :lol: :lol:
ale už to šlo :wink: , kua necelý den a osm stránek, to než pročtu :roll: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Marex
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marex » 16.04.2009 16:55

tak to kur*a nekdo zamknete - zirafak honem :arrow: lock

:mrgreen: :mrgreen:
1,8TDCi, 2001, 85kW, K&N, Eibach Pro Kit
Obrázek
bylo :: Citroen AX 1,4D 1991
Seat Toledo 1,9D 1995

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 16.04.2009 17:35

alexino píše:... tohle je fakt na diskuzi nekde u piva a ne to takhle resit, furt tahat nejaky zavadejici informace, spekulace...
tak v tuhle dobu by to skončilo pořádnou bitkou, páč hlavy na obou staranách jsou pořád horké..... :wink:
Obrázek
Obrázek

Palec4
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec4 » 16.04.2009 17:39

Marex to tu perfektne uzavrel :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Focus 1.8 TDdi 66KW Ghia Strieborna metaliza r.v. 2000/6 - _predane_
Obrázek
ObrázekObrázek

ORBman
Junior
Junior

Příspěvek od ORBman » 16.04.2009 17:40

Teda dneska to počasí... a ten vítr ... to mě teda fakt vytočilo..

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 16.04.2009 17:56

uff,tak jsem to přelouskal, ale byla to fuška :roll:
ze začátku jsem chtěl i reagovat, ale to se už nedá, páč se to furt točí, až jsem se vytočil, do problému jsem se v zatočil a tak si jdu do lednice pro jedno, večer na fotbálek a pak si do pivovarské vyčistit hlavu tady z toho všeho :|
pro nejbbližší chvíle v tomto tématu howgh :wink:
Obrázek
Obrázek

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 16.04.2009 17:56

hmm copak vitr, ale dneska sem rano prisel do bufiku, ze si dam parecky a vsechny byly popraskany... to me fakt nastvalo...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 16.04.2009 18:26

Mě naserou YANKEES jestli dneska nevyhrajou na novém stadionu Grand Opening Day .Ten staďák je nejdražší stadion na světě ,tak to du zlehka naložit .Jen tak pro zajímavost lóže tam stojí 50000dolarů na zápas ,kdyby foki chtěl jet na výlet za ty naše členský :lol: :lol: :lol: http://newyork.yankees.mlb.com/index.jsp?c_id=nyy
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 16.04.2009 19:09

alexino píše:hmm copak vitr, ale dneska sem rano prisel do bufiku, ze si dam parecky a vsechny byly popraskany... to me fakt nastvalo...
a bílý bůček - light taky neměli? :wink:
Obrázek
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 16.04.2009 19:11

Marex píše:tak to kur*a nekdo zamknete - zirafak honem :arrow: lock

:mrgreen: :mrgreen:
tuto debatu sledujem len ako pozorovatel a vyjadrovania sa zdrzim.je mi fakt luto,kam sa to az dostalo.prst na mojom oblubenom tlacitku "lock"ma svrbi a je pripraveny kedykolvek zasiahnut :wink:

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 16.04.2009 19:13

hele na nic nešmatej.... :D :D :D

Skubi: bílý bůček? to neznám, ale zní to dobře... teda až na to light...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 16.04.2009 19:49

já jenom nechápu proč se tady tak angažuje Daryl, pomalu 2 roky o tobě nikdo neslyšel a tady seš chytrej jak rádio. Absolutně netušíš jak se situace vyvíjela, možná jsi ani celou naši diskuzi v komunikačním kanálu nečetl. Musim uznat že i když víš prd tak mluvčí seš dobrej, zkus se poptat u Ratha ten by někoho potřeboval, byli byste fajn dvojka :lol: . Je mi jasný že tohle zadarmo neděláš a že se potom s Fokim "srovnáte", Foki horká hlava na to nemá aby tady něco v klidu obhajoval, proto jsi tu ty. Přesně jak jsi psal že jsi mu nabízel pomoc s managmentem, už je to tu.
a opravdu to nemá cenu, lidi který jezdí (nebo jsou objednáni) k Fokimu na servis mu tady budou pochlebovat, to je jasný. Foki je servisman fofo číslo jedna, o tom žádná, ale prostě tohle není převodovka a to mu nesedí.
Už to tady ukončete protože se opravdu tahá jen a jen špína.

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 16.04.2009 19:57

foki píše:
Tad píše:2 roky práce free ti připadá málo :?: :!:
400

A na tohle sem úplně zapoměl, Foki mockrát díky, za ty sva roky sem ušetřil 400 :lol: :lol:
No jo, a kolik sem toho prodal????nic!!! a kdybych tam nemohl tak kdo by se ti o to staral.
Opravdu jak ty dokážeš odpovědět to mi hlava nebere.
Takže zájemci na post moderátora honem honem hlašte se...a prosím pište mu sz aby tady běhěm chvilky nebyli 4 nové strany příspěvků od zájemců, děkuji :wink:

Zamčeno

Zpět na „Pokec“