Zaparkoval jsem před domem, kde bylo podivně prázdno (blokové čištění komunikace). Ráno mně vzbudil švagr, že mi ho nakládají, tak jsem v pantoflích vyběhl za nimi ven. Přestože jim švagr říkal, že mně hned zavolá, ať ho nenakládají a já na ně v běhu mával a pískal, když ještě stáli na místě, normalně se arogantně rozjeli a auto bylo fuč. Škoda, že jsem měl ty pantofle, málem jsem se při tom natáhl. Rychle jsem se dooblékl a běžel 3km do technických služeb, kde mi ho akorát složili. Nekompromisní přepážková úřednice chtěla po mně 1000,-, tak jsem si zavolal šéfa těch zlodějů a vysvětlil mu jak mi úmyslně odtáhli auto i když nemuseli. Chlap na svém místě všechno ztornoval a vydal pokyn, aby mi auto ihned a bez poplatku vrátili.
Super ránní zrychlený přesun, když jsem spal jen hodinu měl v sobě šest doutníků a pár panáků z večerní pařby. Během těch 3km jsem v pravidelném rytmu chytání dechu vyslovil snad všechna sprostá slova, které mně kdy někdo naučil. A ještě jsem si přidal, když jsem viděl, že ulici začali čistit až 1/2 hodiny po odcizení mého fofa.