No proto...bofi píše:Vypadáš normálně , tak jak tě všichni znajíDany píše:Ty vole nech už toho, jak teď vypadámMěl si útočit na ihrdlicka a né na mě
.
Ale dobře

...no a úplně vpravo je Jean-Claude van DammeDany píše:Kua Ivan ale ty jsi stejně mazaný, pro případ, že by někdo narážel na tvou orientaci, tak sis tam radši dal plakáty nahých bab.![]()
![]()
![]()
Jinak anténka vypadá dobře...
myslíš ten shit seriál Brenda a Žgryndapelen píše:Vy dva odchovanci serialu BH 90210. Ta antena nedosahuje delky puvodni anteny a bez doladeni vstupniho obvodu v radiu nebude mit moc velkou ucinnost.
P.S.:
Existuji prece specialni laky na lita kola, tak proc nepouzit shodny lak na antenu?
Takže Pelene, na srázku mi to doladění vysvětlíš, protože chytání signálu mic moc, ale stejně 98% poslechu hudby se u mě týká CD. A s tím lakem, budu se na to muset zeptat někde v lakovně, nebudu kvůli "kousku" laku kupovat celou plechovku - sprey.pelen píše:Vy dva odchovanci serialu BH 90210. Ta antena nedosahuje delky puvodni anteny a bez doladeni vstupniho obvodu v radiu nebude mit moc velkou ucinnost.
P.S.:
Existuji prece specialni laky na lita kola, tak proc nepouzit shodny lak na antenu?
A co kdybych to chtěl jen narovnat, možná trochu postříbřit a naleštit? Není lepší koupit nové?Dany píše:Nic si z toho nedělej, chirurgie je již v dnešní době velká čarodějkaMagic píše:já už těma rokama pozoruju, že ho mám trochu nakřivo![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host