Daryl píše:
A tak mne ted napada, urcite je tu problem ? Neni to jen umele vyvolana vlna nevole kvuli novemu foru ?
Daryl prosím, prosím nesnaž sa tu davat bondovske napady..
nove forum vzniklo len a len kvoli fokiho nekomunikativnosti a arogancii voči najbližším spolupracovnikmi..nič nebolo umelo vyvolane...predtym, než ma foki detinsky odstrihol od všetkych prav, som sa snažil s ním len interne dohodnut, nech už konečne zverejni naklady v snahe predíst dalšiemu rozkladu fora......(za čo som bol po zasluhe odmeneny)
ked som sa ho spytal, prečo robi hariki a nema ani odvahu mi o tom napísat tak mi napísal tak smiešnu vec, že sa doteraz nad tym smejem...sorry, za citaciu
"ja protoze mi prislo ze od od doby co jsme se chytly s zewlem a tadem ,a oni se vzdaly moderatorstvi tak misto toho aby se nejakým zpusobem rozdelila jejich prace mezi zbyvajici moderatory a hledal se zaskok tak jsi prestal aktivne resit forum , presouvat prispevky a pomahat ostatním moderatorum .
zacalo te zajimat jen to co stoji a co se platilo . " to som si teda sakra dovolil..takže vy koho to tiež zaujima, pozor na otazky, aby vas niekto zo svojho fora nevyhodil
takže on ma odstihol, pretože som nestíhal pracovat za 3 ludi..wow, normalny vyhadzov
panove fakt vas to dalej baví?