Já se ptám, proč, když byl takový problém už rok, proč se to neřešilo i s námi obyčejnými?????
chmelko píše:ok daryl tak mi len prosim odpovedz na par otazok (uprimne si važim tvoju snahu to uviest všetko na pravu mieru, aj ked som presvedčený ,že ta foki musel kontaktovat hned po tomto prusere aby si medzi nas zavital...vidíš ale otazky tu boli stale, len tie odpovedi museli prist až tak neskoro, príliš neskor..)
1/ prečo aj ked bolo slubovane doslovne, sa nezverjnovali všetky naklady a zamery tohoto fora hned ked vzniklo to VIP členstvo
Pokud to foki sliboval, tak ho nechapu. Od zacatku jsem ho varoval, ze tohle je tenky led a zaprisahaval sjem ho, aby to udelal tak, aby si nekdo nemyslel, ze ma na tyto informace narok. Protoze to je zakladnim kamenem zavisti, snahy o kontrolu a dalsich nesvaru. Ja o tom nevim, zeby to sliboval, ale zase ja sem vice mene nechodim. Mam sve forum, ktere mne vytezuje az az. Nicmene to byla asi zasadni chyba a spise mi to prijde, ze pak nevedel co s tim a jak se k tomu postavit. Zda to ma ci nema rikat a podobne.
2/ prečo neboli konzultovane všetky navrhy a naklady aspon v platenej sekcii ,kde by ludia čo prispeli mali vobec ponatie, čo sa deje celych 18mesiacov?
Jake navrhy ? O cem je vlastne rec ? Ja vim jen o galeriich a snaze neco udelat s uvodni strankou. Opet tu figuruju jako "externista". Resil jsem jen veci s fokim. A jelikoz s nim bejva tezka domluva. Zejmena pokud ma na ICQ nejake chytroliny s nim neni zadna rozumna rec. Fokiho musis chytit osobne nekde na srazu a zavrit se s nim v aute (jak jsem to udelal ja v Postupicich).
3/ prečo chcel foki od teba odist a snažil sa zalohovat všetky databaze a mal strach ,že ho jednoducho vypneš?
Popravde o tom nevim, i kdyz se posledni dobou choval prapodivne. Rekneme, ze jsme meli nejake nejasnosti kolem financi cemuz notne napomahali nekteri zde, kteri se mu snazili namluvit, ze to forum v pohode pobezi jinde za 175kc mesicne a ze uvodni stranku udela za nejaky mrzky peniz. Vysledek nekteri z Vas videli na vlastni oci. Proste se nechal zmanipulovat. Kazdopadne v zadnem pripade to nebylo tak daleko, aby mel mit obavy, ze ho vypnu. K tomu nebyl sebemensi duvod. Doufam ale ze se ted umoudri a necha si poradit co a jak dal.
Jeste
diky moc
chmelko píše: 2/ bol tvoj zakaznik a boli mu zvereene peniaze ,tak som mal za to, že je minimalne jeho čest a povinnost sa zaujimat o to, aby boli financie použite čo najefektivnejšie..z toho čo mi tu píšeš mam dojem,že si tu bol šef nie on,ale ty
??? a to si vycital z coho ? Neviem, ci nahodou nieje navine jazykovy rozdiel, preto budem radsej pisat po slovensky, ale ja som rozhodne nebol sef. Iba som sa snazil mu radit ako to urobit najlepsie, lebo mam uz svoje skusenosti s podobnym projektom. Kedze som sa tu ukazal len raz za cas, nemal som ziadny prehlad o tom, ako tu co bezi a mal som za to, ze je vsetko az na male rozbroje okolo penazi a komercie v cajku. Keby som bol sef ja, tak to vyzera trochu inac
3/ fakt neviem čo medzi vami je, bolo a bude, ale vztah medzi vami mi nebol ním tlmočený ako velmi netransparetny...keby chcel s nami niečo riešit, stačilo nam ukazat tvoj prvy dlhy mail a bolo by asi po probleme...fokiho arogancia a snaha si nechavat všetko len pre seba (informacie, aby ma zase niekto z niečoho neobvinil) pramenila k tomu, čo sa stalo...
O to se tu snazime celou dobu, ale jak uz sami rekli, neni se na cem domlouvat. Tohle je spatne forum vedene spatnym podrazackym fokim a oni maji svoje lepsi, dokonalejsi ktere jim hlavne rika pane a ze ktereho penize poputuji jen jimsilverwolf píše:No, tak se nám pomalu vyjasňujeTakže hoši snažte se domluvit a nebuďte porád všichni tak zabejčený jo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Google [Bot] a 2 hosti