deejaayy: tak to to poznam. to nase..

Marex: ludia su ku.., co na to povedat?
Viem ako by som sa citil ja keby mi to spravili, tiez by som chcel aby mi niekto pomohol. Mna to nic nestoji.

, chlapikovi predomnou v lavom pruhu sa vopchal tesne pred naraznik.. v jednom okamihu boli vedla seba tri auta
, chlapikovi predomnou v lavom pruhu sa vopchal tesne pred naraznik.. v jednom okamihu boli vedla seba tri auta   
   skoro ho sejmul.. a potom ako ceresnicka.. vsetkych ostatnych predbehol v odstavnom pruhu..
  skoro ho sejmul.. a potom ako ceresnicka.. vsetkych ostatnych predbehol v odstavnom pruhu..  

No jistě, byl to šutřík, asi od kamionu. Protože jsem nemohl hned zastavit, tak jsem to ohlížel až doma. Výsledek - "pavouk" na spodní hraně skla těsně nad stěračem
  No jistě, byl to šutřík, asi od kamionu. Protože jsem nemohl hned zastavit, tak jsem to ohlížel až doma. Výsledek - "pavouk" na spodní hraně skla těsně nad stěračem   A teď babo raď, připojištění skla nemám a nedělám si iluze, sklo bude muset být nové.
 A teď babo raď, připojištění skla nemám a nedělám si iluze, sklo bude muset být nové.  
   Všem díky za tipy ...
  Všem díky za tipy ...

myslis ? tobe to vysvetleni nestací ?Stehnak píše:Me ku*va vytaci, ze tu nekdo cenzuruje Chmelkovi prispevky. Je to ubohost nad ubohost

nejak mi to nedochazi. Pochopil jsem ze se chtel verejne rozloucit a napsat duvody proc odchazi, ale nejak mu to nebylo umoznenofoki píše:protoze to jak se chmelko zachoval vuci stavajicim moderatorum mi prijde jako husty podraz a vse je vysvetlene v prispevku . a loucit se muzes pres SZ .

http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=31&t=14459ORBman píše:Foki píše, že "vše je vysvětlené v příspěvku" ...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů