Tak se mi to povedlo. Teda jako odsroubovat antenu . Pred tydnem jsem to nastrikal WDckem a ted s pomoci klesti odstrouboval, no peknej hnus ten zavit... Namazal jsem vazelinou a to by v tom byl cert, abych to zas za padesat let neodsrouboval rukou bez problemu
RopakKota: zkus to normalne fakt klestema, urcite to pujde a jestli si nechces oznackovat antenu zoubkama, tak vem jeste nejakej hadr pod kleste. A pujde to urcite...
i já sem o víkendu povoloval anténu až na třetí pokus myslel sem že to už uříznu jako by to slyšela a povolila hrozně zoxidovaný závit a po očištění se zlepšil signál teď si budu dělat novou z nerezu,možná alu ale ten v zimě oxiduje tak uvídím pak to ukážu
Tak se hlásim do klubu. Dneska jsem šel kolem auta a vzpoměl si na problémy s anténama! Tak jsem to zkusil zatim jen ručně a prd! Ruce boleli a já s tim ani nehnul! Zkusim to těma kleštěma, jen doufám že to nějak nepoškodim! Je tam normál závit?
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5% Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Raz sa mi podarilo zabudnúť na anténu pred myčkou, ale nič sa nestalo... Trochu to ťuklo u strechu a pri pohybe kartáčov zozadu dopredu to v pohode prepružilo. Teda origo anténa... Ale radšej to neopakujem... Ale doporučujem priklápať zrkadlá! Dostávajú zabrať...
Ja chodím najčastejšie na ručnú umyvárku /samoobslužnú/. Je u nás aj taká pre "chudobu" kde prídeš necháš auto dáš si kávičku a auto Ti dajú mladoši do poriadku. No na ceny sa nepýtaj.....
FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...