Jjj,to je jasnyyyBlaaana píše:Jo ale to jsem myslela tak jako příklad a tisíc je tak hranice,kterou bych ještě byla ochotná zaplatit,ale bejt to víc,tak už asi nejedu.Děti by měli být zdarma.Ale tohle je věc názoru a co člověk to názor...
KRIVONOSKA 2007 den poté
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver

- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jo a známá od známého říkala, že takových písálků je plný internet, protože se nemají čím bavit.lacoste píše: Vysvětlení dole
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
to lacoste : pokud me tak dobre znas tak mi zavolej a neres to tady . Nevim o co ti jde ale myslim ze jsi zde vsem pro smich . A vzhledem k tomu ze toto je rubrika na srazy tak tohle sem asi nepatri . Cekam ze se ozves .
tak uz vím ze se neozve - podle toho odkud to bylo psane je to od moji byvale pritelkyne ktera mi par hodin pred prvni zpravou zde zdelila , ze se uvidi kdo zu koho - a tohle byl jeji pokus .
tak uz vím ze se neozve - podle toho odkud to bylo psane je to od moji byvale pritelkyne ktera mi par hodin pred prvni zpravou zde zdelila , ze se uvidi kdo zu koho - a tohle byl jeji pokus .
Naposledy upravil(a) foki dne 29.07.2007 12:04, celkem upraveno 1 x.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Damon
- Test driver

Pro všechny:
Proběhlo smazání příspěvků od lacoste protože to nemá nic společného z forem,členy ani auty ale je to osobní msta vůči fokimu a to ze Slovenska.
Kdo ví ten si to domyslí.
Jinak pokračujeme v tématu.
Proběhlo smazání příspěvků od lacoste protože to nemá nic společného z forem,členy ani auty ale je to osobní msta vůči fokimu a to ze Slovenska.
Kdo ví ten si to domyslí.
Jinak pokračujeme v tématu.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
Fordik
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
He he,člověk tu dva tři dny není a hned je tu zábava
lacoste bude nějaký pěkný nouma,ale jak už napsal damon-pryč od toho.
Blaaana: také rád jedu na srazy a ten vstup dám.Ale litr je opravdu MOC.A tím nemyslím maloobchodní cenu
Děti zdarma taky nejdou úplně udělat,třeba hrad se musí nějak zaplatit a ostatní věci taky.Ale možná se zeptám blbě - není 5000,- za DJ hodně?Nebo měl vlastní aparaturu a vše kolem? Nevím jaké jsou ceny,tak mě hned nemlaťte.
A poslední věc pro kohokoli(prostě už sem takový a nedá mi to a Damone: zkus to smazat a uvidíš
) na mě se třeba foki nevykašlal ani jednou a nešlo jen o moje auto!!!
lacoste bude nějaký pěkný nouma,ale jak už napsal damon-pryč od toho.
Blaaana: také rád jedu na srazy a ten vstup dám.Ale litr je opravdu MOC.A tím nemyslím maloobchodní cenu
A poslední věc pro kohokoli(prostě už sem takový a nedá mi to a Damone: zkus to smazat a uvidíš
- Damon
- Test driver

-
Fordik
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nejel z Ostravy a nema 5.0l auto,tak by ho cesta nevytrhla.Ale pokud měl svoji aparaturu,tak ta cena asi bude ok.Jediné co,tak se poptat někde v okolí Budějek na příští rok a zkusit to sehnat laciněji. Já osobně jsem slyšel moderovat spíš PlutaDamon píše:DJ měl aparaturu svojí a cena je komplet i s cestou.
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Hrad nebyl využitý. Ani moje dcera tam nechtěla i když na pouti skáče jak divá. Asi ji zž více zajímají auta 
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz