Diky moc tak to nesmi prosvyhnout , ale uz bych zajel i nekam jinamDamon píše:V cervenci na Hluboky celorepublikovy.....

Diky moc tak to nesmi prosvyhnout , ale uz bych zajel i nekam jinamDamon píše:V cervenci na Hluboky celorepublikovy.....

Za sebe rozhodně večery nemám volné všechny a ani do práce nechodim na pár hodin od pondělí do pátku. Ale třeba tenhle týden mám volné odpoledne všechny.
  Za sebe rozhodně večery nemám volné všechny a ani do práce nechodim na pár hodin od pondělí do pátku. Ale třeba tenhle týden mám volné odpoledne všechny.

než tady...
 než tady...  To bude lepší uspořádat celorepublikový sraz, než lokální
 To bude lepší uspořádat celorepublikový sraz, než lokální  

jo chtěl jsem napsat spíše jednou za rok ale říkal jsem si že by mě tu ukamenovali že to flákam
 jo chtěl jsem napsat spíše jednou za rok ale říkal jsem si že by mě tu ukamenovali že to flákam  chtělo by to navrhovat nějaká dobrá místa
 chtělo by to navrhovat nějaká dobrá místa  a ty termíny ale asi se né každému vždy vyhoví. Jinak Mozku co to tam máš za kola? nenašel jsem tvojí galerku ale takhle z profilovky to vypadá na docela fešný šestnáctky
 a ty termíny ale asi se né každému vždy vyhoví. Jinak Mozku co to tam máš za kola? nenašel jsem tvojí galerku ale takhle z profilovky to vypadá na docela fešný šestnáctky 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host