foki píše:vim ze si to chces opravit sam , ale kdyby jsi ten cas ktery tomu venujes delal neco co ti vydela penize , tak by jsi to nechal napichnout , vedel by jsi co to je a nemusel by jsi tady shanet schemata apod .
ve ctvrtek jsem neco podobneho delal jednomu rakousakovi , byl asi ve 4servisech , menil cidlo , lozisko , pak mu rozebrali cely interier a hledali kabely , zaplatil za to asi 150 euro a my jsme to meli za pul hodiny a stalo ho to as 40 euro . nechapal
Jasně. Diagnostika... jednoduché si ji nechat udělat. Ale to auto je s prominutím tak v hajzlu, že já ty prachy do toho strkat nechci. 600kč za diag. pro tohle auto je moc. Jak se ABSko pořeší... okamžitě jde do bazaru a už je mi jedno, jak spadnu na ceně oproti kupní.
Zeptám se ještě na jedno. Čidlem probíhá stejnosměrný proud. Má 2 dráty. Tak hádám, že jde signál přes čidlo, které spíná při magnetickém poli zpět druhým drátem. Co kdybych jednotlivě u kol, pokud kontrolka zrovna svítí.. odpojil čidlo a kontakty v konektoru propojil natvrdo drátem? Signál by šel okamžitě zpět a kontrolka by mohla zhasnout.