Sháním Focus 1.8 Kombi po FL
-
- Nováček
Sháním Focus 1.8 Kombi po FL
Dobrý den, můžete mi prosím poradit s výběrem vozu? Sháním kombíka, ideálně tak rv 2008 a mladší, v nějaké základnější výbavě. Ideálně tak do 160 000,-- a najeto do 100 000km.
Celkem se mi líbí tento vůz, volal jsem prodejci a prý je to v super stavu ale musím jednat rychle, jelikož už na něj má nějakého zájemce. Je to můj první výběr vozu, tak bych se nerad spálil a koupil nějaký vrak, případně zbořeninu. Na nákup auta mám vyhrazeno cca 200 000, proto bych raději koupil něco levnějšího, a nechal si rezervu na nějaký poprodejní servis.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list
Vypadá dobře, co? Případně, kde jinde koupit a na co se zaměřit?
Celkem se mi líbí tento vůz, volal jsem prodejci a prý je to v super stavu ale musím jednat rychle, jelikož už na něj má nějakého zájemce. Je to můj první výběr vozu, tak bych se nerad spálil a koupil nějaký vrak, případně zbořeninu. Na nákup auta mám vyhrazeno cca 200 000, proto bych raději koupil něco levnějšího, a nechal si rezervu na nějaký poprodejní servis.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list
Vypadá dobře, co? Případně, kde jinde koupit a na co se zaměřit?
-
- Člen klubu
Re: Sháním Focus 1.8 Kombi po FL
Rocnik, najazd a cena NEMAJU REALNY PRIENIK. Inak povedane, za take nieco zaplatis ASPON 200.000 Kc, skor aspon 220.000Kc. Plus prepis, dan, atd.
Hento je bud burane, alebo stocene, alebo s nejakou vaznou vadou. Pripadne kombinacia viacerych. Bazarnik ti povie, ze ma zaujemcu, aby si to zobral cim skor a nerozmyslal.
Podla mna to malo ranu na predok (ale to z fotiek tazko urcit naisto). A asi aj kilometre stratilo.
Dalej, Trendy mali 4-ramenny volant?
Hento je bud burane, alebo stocene, alebo s nejakou vaznou vadou. Pripadne kombinacia viacerych. Bazarnik ti povie, ze ma zaujemcu, aby si to zobral cim skor a nerozmyslal.
Podla mna to malo ranu na predok (ale to z fotiek tazko urcit naisto). A asi aj kilometre stratilo.
Dalej, Trendy mali 4-ramenny volant?
- Skodax
- Pokročilý
Je to LPG a ty většinou odlítají dost. A v Německu za tak nízké ceny a s takovým nájezdem neseženeš.Tady máš spoustu záznamů na fordzoně, tak bych je otestoval
a pak obvolal servis ze servisky. To je jediná jistota.
a pak obvolal servis ze servisky. To je jediná jistota.

Je: Ford B-Max 1.4 66kW
Byl: Ford Ka 1.2 2013 51kW
Byl: Ford Focus Bordeaux 2.0 16V Duratec HE 107kW
- Adow
- Člen klubu
Z výroby to nemělo mlhovky, ale mohl si to někdo dodělat. Z výroby to nemělo černý přední světla, ale mohl si to někdo vyměnit. Z výroby to možná nemělo jiný odstín předního nárazníku - ale možná ho někdo přestříkal. Přístrojovka se mi zdá nějaká trochu tmavší - není předFL? To už ale hádám.. Na předek to něco mělo..
Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Trendy mají čtyřramenej volant.
Nárazník dostane časem jiný odstín jak barva "stárne" jinak na plastu a jinak na oceli.
Etanol není LPG.
Cena je neobvykle nízká.
Zázraky se občas dějí - potvrzeno z Vatikánu.
Konec hlášení.
Nárazník dostane časem jiný odstín jak barva "stárne" jinak na plastu a jinak na oceli.
Etanol není LPG.
Cena je neobvykle nízká.
Zázraky se občas dějí - potvrzeno z Vatikánu.
Konec hlášení.
- ZaQik
- Admin
auto ma predni naraznik z vyssi verze ... u prednich mlhovek si vyzkousej, zda jdou rozsvitit (potrebuji jiny ovladac svetel) ... hlavni svetlomety mohou byt puvodni ... palubka vypada spravna
tipoval bych na stocenku
bylo by dobre vyzkouset v teplotach pod nulou, jak s ethanolem startuje ... byva to bolistka
tipoval bych na stocenku
bylo by dobre vyzkouset v teplotach pod nulou, jak s ethanolem startuje ... byva to bolistka
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Děkuji za cenné a konstruktivní postřehy. Kde jinde bych mohl sehnat nějaké podobné auto, v nějaké rozumné ceně? Jsem ohledně výběru auta naprostý laik a nerad bych se napálil 

- ZaQik
- Admin
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- kerim79
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
a jsme u toho co chtějí češi...nejlépe do 100najeto,nejlépe co nejniší cena a nejlépe nejmladší ročník...a pak to tady nemá vypadat jak to vypadá....
Zatím mám 47kw..už 11let....ano..je to škoda fabia sedan 1.2HTP na LPG,aktuálně 287 000km,z toho 160000tisíc na LPG bez PORUCHY...ale brzy...to muže být až 107kw...ve FORDU...Nezklame mě FORD....