blaupunkt travelpilot 170
-
- Nováček
blaupunkt travelpilot 170
zdravím potreboval by som poradiť s týmto rádiom kúpil som si focusa r.v.2004 a rádio mi nechce naladiť okrem jednej stanice žiadnu inú , po vložení CDčka s hudbou mi píše niečo že treba vložiť nejaké inštalačné CD a to iste aj pri funkcii GPS to by mi až tak nevadilo ale to že nechce nič naladiť okrem jednej radiostanice a to že nemôžem prehrávať CDčka s hudbou to mi vadí viete mi nejako poradiť kde zohnať to CD poprípade kde môže byť problém s tým ladením staníc , za odpovede vopred dakujem Kuro
- jaroslavvik
- Zkušený
Re: blaupunkt travelpilot 170
zkus zkontrolovat připevnění/zapojení anteny. popřípadě zkus v nastavení provést reset do továrního nastavení..
-
- Nováček
hej hej bola to anténo radio už ide ale neviem kde by som zohnal to instalacne CD aby mi isli prehrávat cdčka
- jaroslavvik
- Zkušený
o žádném instalační cd nevim. vim že v menu je nějaká nabídka "install"..ale je zamčená. podle příručky je to něco jako diagnostika kterou umí ve fordu. když tam dáš cd s hudbou, musí to prostě začít hrát. nedáváš tam náhodou vypálené mp3? to rádio bere jen klasický audio cd...ještě zkus v menu provést ten RESET a dej vědět 

-
- Nováček
nie nie mp3 to nieje klasické audio cd , skušal som aj to a furt to po angicky píše niečo v tom zmysle že najrv treba vložit instalačné CD, ale momentálne nastali komplikácie s motorom takže rádio ide momentálne na druhú kolaj