mám focus 2003 a po výměně baterie a zadání codu ze stáhnuté kalkulačky se displej rozsvítil, jde ovládat pod volantem, ladit stanice, dislplej ukazuje přehrávání jenotlivých písní z cd, prostě display a tlačítka fungují uplně normálně,
"jen z reproduktorů nic nejde"

Vyndal jsem rádio , pohýbal dráty ke konektorům , vyndal zandal konektory, zkontroloval dvě pojistky(31_15A_M/ 50_7,5A_H) které souvisí z rádiem, zadal CODradia a zvuk nejde.

Odmontoval jsem kryty rádia zda neuvidím na desce plošných spojů vypájené součástky, opálené pájené spoje nic. Hledal jsem na deskách ze součástkami , nějakou pojistku nebo výstupní výkonové tranzistory ale je tam jen jeden větší tranzistor a ten vypádá v pohodě a žádné očouzení.

Při zapnutém rádiu jsem proměřoval voltmetrem výstupy na reproduktory na "konektoru C" viz příloha a 0Vac což se dalo očekávat.

Odkodovával jsem rádio už před tím několikrát kodem při odpojení baterie, který jsem dostal k rádiu a v pohodě, tentokrát jsem si CODradia generoval sám z kalkulačky.
Nesetkal jste se někdo s tímto problémem, nevíte čím to může být. Zda se na rádiu nemá něco nastavit, odkodovat, přehrát software???
Nevíte kde sehnat, schéma elektrického zapojení tohoto radia ?
Díky za radu.