Tlak paliva

Vše o motorech ST a RS
Moderátor:foki
Odpovědět
ST Max
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tlak paliva

Příspěvek od ST Max » 06.11.2013 09:27

Ahoj, urcite jste zaznamenali ze my S-maxaři mame problem se slabym cerpadlem benzinu. Ono totiz celkove jsem zjistil ze na S-maxu je sice stejny motor ale spousta veci okolo jsou proste jine a to me ted trapi pri zvysovani vykonu.

Chystam se ted na predelavku cerpadla benzinu z focuse RS. Ted v tuhle chvili pres OBD diagnostiku mi ukazuje tlak benzinu po rannim startu 4 Bary, po chvilce to spadne na 3 Bary a tam se to drzi. jen pri akceleraci to vyskoci nekam na 3,5 Baru. Pri velmi agresivni akceleraci a drzeni do omezovace to jde az na 4 Bary. Pak se ale stane neco s cerpadlem a zacne padat tlak na 2,5Baru a auto silne vynechava. To snad poresim tim jinym cerpadlem......

Dotaz: ma nekdo z vas co ma focuse ST zmereny tlak benzinu, abych se mel od ceho odpichnout, Udajne podle toho co vim by mel tlak byt neustale na 4 Barech at se jedna o akceleraci nebo volnobeh. jisty si nejsem, treb to ma focus stejne jako S-max. Snazim se totiz autu dat skoro stejne nektere parametry jako focus abych mohl pohnout dal s vykonem.

Je toho sice hodne, ale uz jsem se dal na boj tak to nevzdam :))

dekuji moc za reakce...
S-Max 2,5T,
Performance Chip Stage 3, DeCat, FMIC, otevřené sání CodeRed + filtr Simota, downpipe Moongose Focus RS, Spojka RS, Millers Oil CFS, EBC brzdy, 20" MS Design

Odpovědět

Zpět na „Motory“