Já jsem řešil úplně to stejné, ale už bych z toho nedělal vědu.
Nepotřebuješ žádnou diagnostiku, ani plnou nádrž, stačí ti jen servisní menu přístrojovky.
Z budíků sundej čelní sklo, připoj je a posaď do kapličky. Vem si 2 šroubováky a opatrně povysuň všechny ručičky ven tak, aby na osičce seděly jen lehce a mohl si je sundat rukou.
Potom stiskni tlačítko nulování a drž a zároveň otoč klíčkem do polohy 2 (prostě zapnuté kontrolky, nestartovat). Všechny ručičky se ti vytočí na maximum.
Takže podle toho nastav ručičky na konec intervalů. Stačí je jen opět lehce nasazovat a hned zkoušet tak dlouho, než to není přesné.
Pozor, dle mého pozorování ručičky ukazatele teploty, paliva mají konec přesně na hraně cejchování, otáčkoměr má konec na 7tis otáček, těsně před zarážkou a nejhorší je rychloměr, ten má konec cca 10km za 220.
Je to vidět na i na videu níže.
Na tom je taky vidět jednotlivé módy, které servisní menu nabízí. Ukazuje přesné otáčky i rychlost, takže je potom dobré to podle toho zkontrolovat a doladit.
No a po kompletním naladění stačí ručičky nastrčit na osičku pořádně jako byly a je to. Jo a jinak bych dodal, že kvůli žárovkám fakt není třeba sundavat ručičky, já to dělal protože jsem měnil barvu podsvícení na bílou.
Video:
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=CDiD5Ycj8PM[/youtube]