Koroze
- MAJA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No to jo. Ti me rano tak nas... ze to ani mozne neni. V kazde blbe lakovne u kdejakeho amatera zmeri lak a trefi odstin, tak jak to muzou takhle mastit v autorizovanem servise... to nechapu.Blaaana píše:Cože??To snad ne!Lexie píše:A jak ti trefili odstin??
Ja byla rano odvezt auto do Dankaru a tam mi rekli, ze ty dvere budou jak pest na oko, ze na stribrnych pry tu barvu proste hodi novou a nebudou se trefovat do laku
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- lukyfofo
- Nováček

rez
Ahoj, jak pisou kolegove. Ja mam vypadane kousky tzv. housenky na vsech bocnich dverich. Dnes jsem volal do dvou servisu, Dorda, Homolka a vsude chteji servisni knizku na moznost reklamace, jinak mam pry smulu. Volal jsem tedy na zastoupeni Forda v CR - Charouz a tam mi rekli to same. Ze zakona plynou povinosti se o auto starat, a to je prave ta servisni knizka!!!! Ten kdo ji nem, ma proste smulu. Pokousel jsem se kontaktovat prodejce meho vozu-vyberauto.cz, a ten mi rekl, ze to ma zase pres nekoho a tak nemuzu sehnat majitele v nemecku. Nic jineho, nez soukroma oprava nepomuze. Alespon to bude opraveno poradne 
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Když to tak pročítám, ještě, že mám auto uplně netknutý korozí. ťuk ťuk 
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jako fakt?? To jsou zmetci normalne, toz kdyz nekdo naboura, tak mu tam snad taky nevlepi jiny odstin ne??? Aaaaaaaaaaaaaaamilos83 píše:To můžu potrvdit. S odstínem se vůbec nemazali. Mám měněný oboje zadní a opravený pátý a když jsem viděl Fofíka prvně po opravě, tak jsem myslel, že je zabiju, ale nakonec jsem byl rád, že mito vůbec spravili.
- MAJA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak to ja si nemohu stezovat. Odstin je k nerozpoznani a listy to same. Chteli to striknout driv nez to tam privezu, abych to mel drive, ale ja se s nima domluvil, ze radeji pockam a oni se trefi do odstinu az to tam bude (4dny jsem fakt vydrzel) Jedinej problem jsem mel, ze pravy dvere dole nelicovaly. Za 5 min bylo vse OK. Jinak jsem s praci Autohandel spokojenej. Vsechno bylo tak, jak jsem jim to predal.
Ford Focus kombi 1,6 16V ZETEC 74kW rv 2000

- MAJA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To mi ani neříkej,ten technik si dokonce pamatoval tu firmu co moje auto vlastnila přede mnou,hlavně bylo koupený u nich,tak snad na mně nebudou hnusný.MAJA píše:Me taky nikdy nevolali, i kdyz slibovali. Je treba je otravovat, otravovat, .... az podlehnou.Blaaana píše:Jsou neochotní to je hnus.To se těšim na svoje ty šmejdi ještě nevolali.
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Už je to tak, z nějakejch úhlů to není k rozeznání a z těch ostatních bych jim zase nakopal pr.el.Lexie píše:To jako fakt?? To jsou zmetci normalne, toz kdyz nekdo naboura, tak mu tam snad taky nevlepi jiny odstin ne??? Aaaaaaaaaaaaaaamilos83 píše:To můžu potrvdit. S odstínem se vůbec nemazali. Mám měněný oboje zadní a opravený pátý a když jsem viděl Fofíka prvně po opravě, tak jsem myslel, že je zabiju, ale nakonec jsem byl rád, že mito vůbec spravili.