premyslim, jestli by nebylo od veci nahodit plastovou krytku u kliky na zamek dveri, aby to vypadalo, ze tam zadny zamek neni. Da se vubec neco takoveho vykoumat? Treba by to mohlo pripadne bridily odradit stourat tam sroubovakem..

Hele tohle mi nenapadlo, tohle by to vyresilo!Brehowicz píše:Musíš koupit krytku z anglické verze.
Jestli ta krytka nepujde jednoduse vycvaknout, tak ji ulomim a sezenu jinou. A nepredpokladam, ze central bude bouchat co tyden...PaWel píše:...až ti vybouchne centrál, jako se mi stalo už 2x tak odemkneš auto jak?
Asi jsem natvrdlej, ale nejak nepobiram, co tato veta znamenaBrehowicz píše:Řelil jak vylomí tu krytku kdyby mu selhal centrál a tam muže točit tím šroubkemjak chce ,ale až se k němu dostane a to už bude ta krytka vylomená.
Ale to jaksi při zamknutých dveřích nejdegabriiel píše:Jestli ta krytka nepujde jednoduse vycvaknout, tak ji ulomim a sezenu jinou. A nepredpokladam, ze central bude bouchat co tyden...PaWel píše:...až ti vybouchne centrál, jako se mi stalo už 2x tak odemkneš auto jak?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host