Koroze
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ne mě to taky nikde nekvete
, ale až se budeš nudit, tak si to odloupni a myslím si, že se budeš divit

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- MAJA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, dnes mi konecne potrvrdili reklamaci obou zadnich dveri. Podelim se s vami o zkusenost.
Cekal jsem, ze to bude fuska, ale ze se dostanu do takeho kolotoce.
Nejdrive jsem si zavolal do Fordu do Prahy, tam jsem se domluvil, ze v dobe uvedeni do provozu 09/2000 nebylo podminkou vyplnovana serviska. Vyrazil jsem tedy do Auto Handel v CB a tam na me vyrukovali, ze mam smulu. Nedal jsem a argumentoval jsem telefonatem na centralu. Strhnul housenku nafotil a posla do Prahy, ze tam to musi schvalit. Pry tyden. Za tyden volam do H jestli to je. Neni. Na to volam do P v jakem je to stavu. Pani Novakova mi sdeli, ze plnou kompetenci na uznavani reklamace maji autorizovane servisy. Domnival jsem se, ze me pani nepochopila. Za tyden opet volam do P. Vezme to nejaky chlapik a po chvili najde moji slozku a ze to zaurguje u technika. Bomba, konecne. Za tyden opet volam do P. Opet pi Novakova - mi tady o nicem nerozhodujeme. Po chvili hadky, ze to tam maji a tak dale pani slibila, ze do H zavola a vyridi si to s nimi. A ze si jeste se svym kolegou (co mi prasknul, ze to tam maji) promluvi, ze neni kompetentni podavat takove informace. Za dva dny volam do H a verte neverte dvere jsou jiz objednany.
Cekal jsem, ze to bude fuska, ale ze se dostanu do takeho kolotoce.
Nejdrive jsem si zavolal do Fordu do Prahy, tam jsem se domluvil, ze v dobe uvedeni do provozu 09/2000 nebylo podminkou vyplnovana serviska. Vyrazil jsem tedy do Auto Handel v CB a tam na me vyrukovali, ze mam smulu. Nedal jsem a argumentoval jsem telefonatem na centralu. Strhnul housenku nafotil a posla do Prahy, ze tam to musi schvalit. Pry tyden. Za tyden volam do H jestli to je. Neni. Na to volam do P v jakem je to stavu. Pani Novakova mi sdeli, ze plnou kompetenci na uznavani reklamace maji autorizovane servisy. Domnival jsem se, ze me pani nepochopila. Za tyden opet volam do P. Vezme to nejaky chlapik a po chvili najde moji slozku a ze to zaurguje u technika. Bomba, konecne. Za tyden opet volam do P. Opet pi Novakova - mi tady o nicem nerozhodujeme. Po chvili hadky, ze to tam maji a tak dale pani slibila, ze do H zavola a vyridi si to s nimi. A ze si jeste se svym kolegou (co mi prasknul, ze to tam maji) promluvi, ze neni kompetentni podavat takove informace. Za dva dny volam do H a verte neverte dvere jsou jiz objednany.
- Přílohy
-
- P1000320M.jpg (40.24 KiB) Zobrazeno 2117 x
Ford Focus kombi 1,6 16V ZETEC 74kW rv 2000

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- MAJA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jo, a až by jsi to měl později pořádně, tak by ti to taky neuznali s odůvodněním, že jsi si to už opravoval sám.MAJA píše:Skoda, ze jsem to nevyfotil pred tim nez to strhnul. Byly ta jen male puchyrky. Ptal se me jestli to ma odloupnout, ze je to malinko a kdyz mi to neuznaji, tak si to budu muset opravit sam. A kdyz do toho rejpnul nestacil se divit.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- PaJaS
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jairo
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Odkial mas tuto informaciu??? Teda,ze na reklamaciu netreba servisnu knizku kedze auto bolo v prevadzke od 09/2000? Ja mam auto 12/99, tzn.,ze ani vtedy to nebolo uvedene v podmienkach Fordu?MAJA píše:... tam jsem se domluvil, ze v dobe uvedeni do provozu 09/2000 nebylo podminkou vyplnovana serviska....
Dik
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- MAJA
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Servisku jsem mel, ale nevyplnovanou. Pouze prvni zaznam. Auto uvedeno do provozu v Nemecku. Informaci, ze servisku potrebuji jen proto, aby zjistili kdy bylo auto uvedeno do provozu, jsem zjistil na centrale Ford od pi Novakove. Ale to si snad muzou zjistit z VIN sami. 09/2000 nebylo pry podminkou vyplnovana serviska pro uznani reklamace na karoserii.
Ford Focus kombi 1,6 16V ZETEC 74kW rv 2000

- haju
- Nováček

- Ferris
- Nováček

ja mam tiez auto s talianska v perfektnom stave ale uz na nom boli striekane dvere dal som si zmerat hrubku lakuhaju píše:hezký den,
dalo by se nějak poznat, zda byly již dveře měněny?
Nemohl jsem nikde sehnat ff ve slušném stavu a skoro na všech byla ta koroze patrná. Nakonec jsem koupil itala, trochu staršího(10/98), ale zato ve výborném stavu(dle mého soudu). Na dveřích a kapotě nic.
1,8 TDCi 85kw, K&N air filter, Eibach springs
- martinsk
- Pokročilý

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
To je úplně jasný čím to je. Italové parkticky silnice nesolí, nemají proč. Za to Němci totiž solí jako blázni a proto ty auta z Německa tak vypadají. Viděl jsem motor FoFo r.v. 2005, najeto 85 000 km a všechny součástky v motoru, které mohou korodovat, byly zkorodované a na hliníkových dílech bílé mapy od soli.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník