tu se resi moje klapka?
Ted ji mam v aute. Instalace probehla behem 5minut, krasne jsem si ji pripravil pred rokem Jine upravy to auto nema. Takze ji mile rad vytahnu a dam zpet origo, bylo mi lito nechat ji lezet doma na parapetu Jinak cena je temer polovicni, a hlavne dodani do 1 tydne..zadne posilani z UK nebo USA
Já jsem s tim teda nejel takže pocity nevím
Originál klapka je opravdu hodně malá, plastová, zakroucená a ještě s tím výstupkem a nádorama v tělesu. Reakce je v sérii opravdu bídná, po otočení se to zlepšilo, ale pořád je ta klapka paskvil od Forda.
Tahle rovná, větší, nádherná klapka, to musí být o dost lepší odezva na plyn podle mě, a už se tam dají vymýšlet další úpravy
jo tu klapku prodavam ja, pozustatek po mem mrtvem projektu
Zatim co ji mam v aute tak se mi zamlouva hlavne to ze ma fajne tuhou pruzinu a nepripadam si pri slapnuti na plyn jak bych slapal do hovna
nadhernej pohled.....to uz je prumer . to teleso je elox hlinik?
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
A este jedna otazka
Nie je z toho RJ zblbnuta? Neviem teda ako presne pocita mnozstvo nasateho vzduchu. Ale po vymene jej asi nebude sediet tabulkova hodnota zo snimaca polohy skrtiacej klapky. Ci sa adaptuje a funguje normalne? A co spotreba?
Rozmyslam na niecim takymto. Ked rovna klapka vraj riesi pomaly padajuce otacky - hlavne kvoli tomu to chcem.
vitr73: jo telo je elox hlinik stano: auto s tim nemelo problem. Spotreba nevim, ta mi u toho 2.0 prijde usmevna, i kdyz to sezere 11 L / 100km tak jsem rad