Blbnutí tachometru, budíků, ESP,LPG

lizzo
Nováček
Nováček

Re: Blbnutí tachometru, budíků, ESP,LPG

Příspěvek od lizzo » 16.10.2012 18:31

Tak se obávám, že konektorem to nebude, dnes mi začala svítit kontrolka motoru. Zítra ráno to tam mají a jsem zvědav. Od toho co mi začal svítit motor jsem plyn vypnul a jezdím opět na benzín, za celý den se žádný problém neprojevil, vše funguje jak má.

Yeshterr: Ano, restaurace Na Špici pořád funguje, ale obávám se že kvalita jídla šla dolů co jsem tak slyšel, protože vyměnili kuchaře. Jestli ti teda šlo o to jídlo :D
Koupím, nehořlavý kryt kapoty v motorové části, případně plastový kryt, který vyplňuje prostor za blokem motoru (tento kryt se montoval jen na první mondea potom se přestal vyrábět)

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 16.10.2012 18:41

Jojo, o jídlo :mrgreen:
A držím palce, ať to vořeši co nejdřív najdou...pak informuj! :cooler:
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

lizzo
Nováček
Nováček

Příspěvek od lizzo » 15.11.2012 20:47

Zdravím všechny z fóra, tak jsem konečně vyřešil problém s LPG. Po několika návštěvách u plynaře a Ford servisu tady u nás, jsem se naštval a napsal na zastoupení Lovato. Zde mi řekli, že i přes to jak mi profesionálně nainstalovali plyn a tvrdili, že je vše nastaveno správně a v naprostém pořádku tak nebylo, v zastoupení Lovata měli jiný názor. Dali jsme jim číslo na firmu, kde plyn montovali a po tom co mu řekli jak má jednotku nastavit auto jezdí jak vítr a bez jediného problému. Borec měl nejspíš radost, protože bude muset svolat všechny auta, kterým plyn montoval na přenastavení :D Nedej bože, aby to někomu něco udělalo například s lampdou, to aby se ještě neprohl.
Koupím, nehořlavý kryt kapoty v motorové části, případně plastový kryt, který vyplňuje prostor za blokem motoru (tento kryt se montoval jen na první mondea potom se přestal vyrábět)

Odpovědět

Zpět na „motor - mondeo mk3 benzín“