díky za info, zítra k večeru se zase dostanu k autu a vyzkouším to. Vidina odtahu do smluvniho servisu Allianz, pachatel neznámý, spoluúčast 10 tis. na havarijnim poj. mě trochu děsí

. Psal jsem to v sobotu a musel jsem nutně odjet s půjčeným autem našich.
Kapotu jsem samozřejmě otevřel, ale ze shora není vůbec nic vidět. Naopak ze zdola je vidět jak je motor na více částech od nafty. Udělal jsem i několik fotek, můžu přihodit. Proto jsem se ptal jestli není nejlepší odmontovat ten spodní plastový kryt (to asi není nic náročného na demontáž a opětovnou montáž), omýt motor, projet to a zjistit z čeho to teče. Když jsem potom co to vyteklo a odkapalo znovu na chvili zapnul motor, tak nic nekapalo (nevim jestli se mi to hromadilo v tom plastovém krytu). Jako kdyby k většímu úniku nafty motor potřeboval větší tlak a výkon.
Po těch mých peripetiích s čerpadlem a následně i dalšími komponenty, zkušenostmi se servisy (za chvílí napíšu v oddělení servis), člověk procitá a zjištuje, že nejlepší je když si to umí udělat sám

. Ještě že fóra existují, tolik info nemají ani autorizovani "bohove". Jinak svého veterána z holandkých dálnic se jen tak nezbavím, uz mi ted ujel 30 tis. bez poruchy (prestal jsem ho davat do autorizovaneho servisu) a porad ma svoji dynamiku,dostal jsem se po dlouhe dobe za volant noveho auta kamose, honda s sesti rychlostmi a oproti 9 let staremu focusu totalni tezka herka, zadne zrychleni a prostor. Stara porad huci

proč nemáme nové auto, co jí na to říct

, Doufám, že nechodí na fórum

TDCI 74, 2003 kombi, pocházím z nizozemských dálnic v čechách dožívám poklidné stáří s přetočeným tachometrem