Caute, ako zacalo teple pocasie, zistil som ze moj focus sa zvnutra prilis zahrieva. Zacina to na strane spolujazdca na stredovej konzole dole pri nohach. Potom sa postupne zahrieva cela stredova konzola. Odmontoval som kryt na pravej strane dole (vid foto) a zistil som ze su tam dve trubice cez ktore asi cirkuluje chladiaca kvapalina. Tieto trubky su po 10 min. jazdy horuce, aj ked je ovladac nastaveny na studeny vzduch. Z ventilacnych otvorov ide studeny vzduch, ale cely ten stred je teply, pri nohach spolujazdca az horuci a to vyzarovane teplo riadne citit.
Robi to aj vas focus alebo cely ten stred aj pri nohach je studeny?
Je tam nejaky ventil, co zastavi cirkulaciu horucej chladiacej kvapaliny do vymennika, co je v stredovej konzole? Nemate niekto schemu kurenia a klimatizacie? Co sa s tym da urobit?
Diky
Zahrievanie stredovej konzoly
-
- Nováček
-
- Nováček
Re: Zahrievanie stredovej konzoly
Fakt nikto nemate napad preco to tak je?
Tak aspon napiste ci mate skusenost s takym niecim alebo vas focus je v lete zvnutra studeny (myslim ten stred).
Diky
Tak aspon napiste ci mate skusenost s takym niecim alebo vas focus je v lete zvnutra studeny (myslim ten stred).
Diky
- Cowley
- Zkušený
hmm, v tech mistech mam drzak na Colu, takze bych si asi vsim kdyby se ohrivala 
podivam se pri dalsi ceste, ale podle mne by to byt nemelo

podivam se pri dalsi ceste, ale podle mne by to byt nemelo
-
- Nováček
Po dlhsom case som sa rozhodol dat auto do servisu cez bratovho svagra k jeho kamaratovi.
Typci rozobrali cely vnutrajsok a nevedeli na to prist, kde je chyba, tak nakoniec rozobrali 2. rovnakeho focusa a zistili ze tam chyba taka blba mala plastova suciastka co stoji 5 euro. Asi som mal auto rozobrate u predosleho majitela a zabudli to tam vratit.
Celkova cena 15 euro, kedze to bolo cez znamych.
Typci rozobrali cely vnutrajsok a nevedeli na to prist, kde je chyba, tak nakoniec rozobrali 2. rovnakeho focusa a zistili ze tam chyba taka blba mala plastova suciastka co stoji 5 euro. Asi som mal auto rozobrate u predosleho majitela a zabudli to tam vratit.
Celkova cena 15 euro, kedze to bolo cez znamych.