Po výměne budíků ,jsem dnes jel a nevěřil jsem svým očím normálně se mi rozsvítila kontrolka nízkého stavu paliva v nádrži ,a upřímě jsem byl štastnej

Tak a má story. Asi se všichni ptáte co blázní? mě svítí kontrolka nízkého stavu paliva v nádrži normálně,ale jde o to že ford pro vozy s palubním počítačem jej neudělal,tak aby se rozsvítila čili ten kdo má palubní počítač tak byl odkázán na palubák.
A ani za boha bych nevěřil že vlastně ukazatel nízkého paliva v nádrži funguje i pro verzi s oalubním počítačem až do dneška,jak jsem již psal nikdy se mi kontrolka nerozsvítila a to jsem měl i v nádrži jen 1 litr nafty

Jinak se chci zeptat kolik km se ještě udeje ? a všiml jsem si že hladové oko se rozsvítí když jsou v nádrži jen 4 litry ,a to by znamenalo že bych na 4litry ujel jen 30km ale to se mi zdá kravina se spotřebou 6 litrů palubák mi hlásí 63km takže se ptám zde ,kolik km se dá najet když svítí hladové oko? a druhá otázka,přišel na to již někdo předemnou?? Protože co vím tak spousta lidí co má palubák v autě ,tak si stěžovalo že se jim kontrolka nerozsvítí.díkes za odpověd a rady

Opravdu jsem mile překvapen