Ahoj, prosím všechny, kteří mají přečalouněný volant v MK1 aby sem hodili fotky, kontakty a ceny
Jelikož jsem spolu s tempomatem dostal i volant tak jsem se rozhodl že před jeho montáží do auta ho nechám znovu potáhnout kůží.
Jeste bych umel sehnat dalsi kontakt, ale vyslo by to cca financne stejne. Mohl by sis udelat celou sadu. Napr. manzeta kolem radicky, manzeta kolem rucky, madlo rucky, volant, radicku
Neni treba manzety mam v krasnem stavu a mam kozene ne ty z ambiente
Jinak nechci vymyslet zadne nesmysly, dva druhy materialu - perforovana cerna kuze a cerna kuze a stare obsiti dolu aby venec nebyl tlustsi, pripadne lehce predelat tvarovani
Tchan si vymyslel cernou kuzi a cervenou nit. Kvuli hodne sirokym ramenum padl navrh na obsiti ramen jen castecne se zarezem, nakonec se to podarilo cele. Vysledek je skvely, firmu muzu doporucit. Dohoda bez problemu, termin dodani taky, kvalita podle meho vyborna.
Volant uz je v aute, nekde mam i fotku, muzu dodat ...
Nechce se mi verit ze tu nikdo jiny uz nema zkusenost s calounenim Porad nejsem rozhodnuty u koho to udelat, v galerkach nemaj moc na vyber ani u jedne firmy