...no... to je rychleji jak nove botyBoban píše:Tohle téma má snahu furt sklouzávat někam jinam, už se netočí kolem křivonosky, ale kolem koz a chlastu![]()
![]()
já se picnu

Nazdar Bobane,Boban píše:Tohle téma má snahu furt sklouzávat někam jinam, už se netočí kolem křivonosky, ale kolem koz a chlastu![]()
![]()
já se picnu a jdu odvízt auto na folie
Jaky maly velky vuz asi ma na mysli....Simir píše:Nazdar Bobane,Boban píše:Tohle téma má snahu furt sklouzávat někam jinam, už se netočí kolem křivonosky, ale kolem koz a chlastu![]()
![]()
já se picnu a jdu odvízt auto na folie
tak to jsi urcete dnes vstaval z vesele, hod pak foto jak budes mit folie hotove, ale urco to bude financne a casove narocne hodit je na kombajna, jooo kdybys mel maly velky vuz jako ... to bys posetril
No tak třídvéř a jestli né tak už to nepatří sem na tyhle stránkySimir píše:Boban píše:no asi určítě ten co sem před třemi týdny prodal HB![]()
nene tesne vedle ...
Skubi píše:pokud nebudeš doma, tak tomu i uvěřímtaspy píše:Jó neházej je všechny do jednoho pytle, třeba big_bart by šel raději na pivo, než do bordelu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takovy domaci bordel, to nemusi byt spatne cobig_bart píše:Skubi píše:pokud nebudeš doma, tak tomu i uvěřímtaspy píše:Jó neházej je všechny do jednoho pytle, třeba big_bart by šel raději na pivo, než do bordelu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja radeji to pivko, bordel mam doma dost velkej![]()
![]()
![]()
![]()
Ty sprosťáku, tak já tady peru, žehlím a uklízím jak divá a ty řekneš, že máš doma bordel! Tak to máš asi těch domovů vícbig_bart píše:
![]()
![]()
![]()
Myslím, že to bude asi jinaktaspy píše:Ty sprosťáku, tak já tady peru, žehlím a uklízím jak divá a ty řekneš, že máš doma bordel! Tak to máš asi těch domovů vícbig_bart píše:
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti