Musíte nekdy mávnoutPerňa píše:Beruška i já se na Tě těšíme...pořád Tě vídáme v Ústí i z okna v Zálezlech....CaHY píše:Martinovi jo. Mě ještě ne, ale do ty doby to stihnu:-)

Musíte nekdy mávnoutPerňa píše:Beruška i já se na Tě těšíme...pořád Tě vídáme v Ústí i z okna v Zálezlech....CaHY píše:Martinovi jo. Mě ještě ne, ale do ty doby to stihnu:-)
Perňa píše:Jen podotýkám, že děti mají samozřejmě vstup zdarma!!!!
Kůň je jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem. Srbské přísloví.Perňa píše: ...Jen podotýkám, že děti mají samozřejmě vstup zdarma!!!! .
Dobře uznávám svou chybu, i když vím, že srandu děláte....upravuji pravidla vstupu zdarma a to tak, že děti bez OP mají vstup zdarma a nesvéprávní doloží potvrzení o zbavení svéprávnosti!!!Ada píše:Kůň je jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem. Srbské přísloví.Perňa píše: ...Jen podotýkám, že děti mají samozřejmě vstup zdarma!!!! .
Mylíš,že mám nárok Na to co jsi podotýkal,vzhledem ke svému věku,podle citovaného srbského přísloví ?....
Jestli ten cumel = flaška slivovice, který mi dáte na cumlání....no tak...ballu píše:Nad šedesát, každý přijíždějící dle Perni, dostává při vjezdu do huby cumel na špagátu.
Tak si myslím , že každý,kdo je ženatý tak toto potvrzení po svatebním obřadu s největší pravděpodobností obdržel.perňa píše:......vstup zdarma a nesvéprávní doloží potvrzení o zbavení svéprávnosti!!!.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host