Provedena raní kontrola součastně s dojetým Mausem . stav jak po bombardování.. domluva možná jen s malým psíkem slovenské národnosti ve značkovém oblečku Ford.
Ahojte
prikladam par fotiek zo zrazu,som rad ze sme sa mohli zucastnit aspon 1 noc zial praca nepustila
Zraz bol supeeeeer partia vynikajuca
A snad dnes v noci Vam bude teplejsie,ja som skoro umrzol https://plus.google.com/photos/10992538 ... ZGA2pSDtAE
Snad link pojde a fotky sa budu pacit
tak jsem se omylem zucastnil srazu V Jedovnicich na namesti jsme zastavili, abychom vylozili kola a koukam, ze je tam nejak moc fordu. Nez jsme vyrazili tak prijely dalsi auta. Hned mi bylo jasne, ze se jedna o nejaky sraz.
Jo a tomu 5d fokusovi, co stal vedle naseho kombi chci vzkazat, at neni smutny, ze mame krasnejsi auto
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)
Já se z tama právě vrátil (už podruhé) a stav, když jsem odjížděl, byl, že ještěr spal v autě (předtím sotva chodil), ivčus pořád opilej (už od rána) a ostatní si zrovna grilovali maso. Jinak tam byla sranda a všichni si to tam užívají.
jonza: tak kurňa, on stojí vedle nás a neřekne ani bů... jinak neboj, smutnej nejsem, mně se líbí víc moje a oni ať si říkaj, co chcou.