Já čekal kdy se ozvešSkubi píše:na bowling a oblíkačku se hlásím taky![]()
![]()
![]()

Já čekal kdy se ozvešSkubi píše:na bowling a oblíkačku se hlásím taky![]()
![]()
![]()
Nebojte holky, kdyžtak se připojí i mužské osazenstvo a mocným dýchnutím pomůže koulím vpředLexie píše:Tak definice zlomenych nehtu a k tomu bolave rameno... to sediiiiiiiitaspy píše:Boban píše:co mejt auto,?to bych nedělal nic jinýho a mohl bych si rovnou dát na záda cedulku car wash to néééé
![]()
tak abych ho nakonec nemyla já tobě![]()
![]()
Přece jen máte větší sílu než já! Já po pár hodech a zlomených nehtech už tu kouli prosím i očima, aby aspoň dojela k těm kuželkám! Asi budu muset začít hodně papat, abych nabrala sílu a porazila vás!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tu kouli taky vzdy tlacim kupreduuuu, ale nic moc teda
Jo chlapy dýchnou a my po tom alkoholovém dechu nebudem už schopné hrát! žádné takové! Žádné likvidování protihráček nebude!PedroH píše:
Nebojte holky, kdyžtak se připojí i mužské osazenstvo a mocným dýchnutím pomůže koulím vpřed![]()
Jinak jestli se bude hrát v sobotu, tak se hlásím taky...
Lexie píše:Misto mocneho dychnuti nas budete pekne podporovat, my spojime sve sily, zamerime vsechny zrak na danou kouli a vsak ono to nejak pujde
tady se to pěkně dvojsmyslě rozjíždíPedroH píše:No záleží které koule máš na mysli?taspy píše:Lexie píše:Misto mocneho dychnuti nas budete pekne podporovat, my spojime sve sily, zamerime vsechny zrak na danou kouli a vsak ono to nejak pujde
Tak hlavně nesmíme moc pít, abychom pak nechtěli hrát s cizýma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti